• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ei sunt primii sase concurenti pe care ii vei vedea in FINALA Romanii au talent. Cine crezi ca va castiga marele premiu

Ei sunt primii sase concurenti pe care ii vei vedea in FINALA Romanii au talent. Cine crezi ca va castiga marele premiu

Ei sunt primii sase concurenti pe care ii vei vedea in FINALA Romanii au talent. Cine crezi ca va castiga marele premiu

Primele trei Semifinale LIVE "Romanii au talent" a pus in scena momente de exceptie, iar concurentii au adus pe scena momente incendiare si au creat show-uri desavarsite.

In prima Semifinala LIVE, Ion Barbu s-a clasat pe primul loc in preferintele publicului, iar melodia "Ploaia" a trupei Cargo, cantata perfect de acesta, i-a adus un loc in finala.


Oana Zara si Alexandru Bordea au venit pe scena cu un moment emotionant de dans contemporan, care a transmis pasiune si dragoste. Juratii au fost impresionati de prestatia celor doi si au decis sa-i trimita in lupta pentru titlul de erou national.


Pentru Nicoleta Iancu muzica este totul, iar atunci cand se afla pe scena simte ca lumea e a ei. Nu are niciodata emotii atunci cand se afla in fata spectatorilor si este fericita sa poata face ceea ce-i place. Micuta de 9 ani a impresionat inca o data cu talentul sau si a demonstrat ca are o voce de aur si o tehnica vocala de exceptie, interpretand impecabil piesele "Ciuleandra" si "Cine iubeste si lasa". 


Cea de-a doua Semifinala LIVE a adus si ea in fata telespectatorilor reprezentatii de exceptie.

Bianca Costiug a fost prima in optiunile celor care si-au votat favoritii. Concurenta a fermecat publicul cu un moment de dans tribal fusion, transpunandu-se intr-o nimfa a padurii. Frumusetea si talentul ei au trecut dincolo de ecran, iar romanii au hotarat ca vor sa o vada si in finala.


Pustii de la The Beat au urcat pe scena ca niste adevarate rock staruri, iar atmosfera din timpul show-ului lor nu a fost departe de cea a unui concert a unor artisti consacrati din domeniu. Au impresionat cu interpretarea melodiei "Show must go on" a celebrei trupe Queen si au obtinut locul doi in preferintele publicului de acasa.


Unul dintre momentele pline de sensibilitate ale serii a fost cel al lui Alexandru Moraru, care a ales sa cante melodia "Tears in Heaven" a lui Eric Clapton. La doar 17 ani, el a reusit cu o interpretare impecabila sa convinga ca merita un loc in finala competitiei.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni