Ei au fost EROII din 2012! Pregateste-ti numarul pentru o noua runda de "Romanii au talent". VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Ei au fost EROII din 2012! </span>Pregateste-ti numarul pentru o noua runda de "Romanii au talent". VIDEO

S-a incheiat si al doilea sezon de Romanii au talent. Ce-a fost pana acum, dar ce va fi de-acum incolo! Pregatiti-va numerele pentru o noua runda a celui mai tare show de talente!

Mihai Petre: "A fost un sezon frumos, cu multa diversitate si concurenti super talentati! Felicitari tuturor! Sper sa aud de voi cat mai des! Cat despre ce urmeaza...abia astept sa vad cu ce vine nou sezonul 3 de Romanii au talent!"


Andra: "Felicitari tuturor finalistilor si mai ales ales celui care a reusit sa convinga cei mai multi romani sa il voteze: Cristian Gog! 

Si acest sezon a fost o aventura minunata, cu totii am fost martorii unor spectacole speciale, am cunoscut oameni cu har, dar si oameni extrem de muncitori. Si eu, ca si voi, astept cu nerabdare urmatoarele preselectii. Cred ca mai avem multe talente de descoperit! :)"


Andi Moisescu: "Poporul a ales. Ei sunt cei mai talentati 3 romani, dintre cei care au avut curajul si s-au inscris in cea de-a doua editie Romanii au talent. Cristian Gog, Mihai Petraiche si Cristian Leana. Va recomand si al 3-lea sezon!"

Facebook.com/Romaniiautalent


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni