• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Edițiile LIVE Românii au talent vin cu o surpriză pentru telespectatori. Ce trebuie să faci pentru a fi #simaiunusiunu!

Edițiile LIVE Românii au talent vin cu o surpriză pentru telespectatori. Ce trebuie să faci pentru a fi #simaiunusiunu!

Edițiile LIVE Românii au talent vin cu o surpriză pentru telespectatori. Ce trebuie să faci pentru a fi #simaiunusiunu!

Sezonul 11 Românii au talent a adus în fața telespectatorilor sute de oameni deosebiți, care s-au prezentat în fața juriului și a publicului virtual cu reprezentații spectaculoase. Povești de viață emoționante, numere inedite, multă muncă și talent au fost caracteristicile unui sezon impresionant.

A mai rămas foarte puțin timp până vom afla câștigătorul din acest an, însă până atunci vrem să ne bucurăm alături de tine de spectacolul galelor LIVE Românii au talent.

Filmările din acest sezon s-au desfășurat în condiții speciale, iar pentru edițiile LIVE restricțiile vor fi foarte bine puse la punct pentru a proteja concurenții și membrii echipei de producție. Din acest motiv, chiar dacă nu ne putem vedea în public, ne dorim să fim #simaiunusiunu! 

Trimite în comentarii pe pagina de FB Românii au talent o imagine cu tine și cei dragi urmărind emisiunea, iar fotografiile vor fi publicate pe wall-ul paginii de FB în zilele desfășurării semifinalelor și a finalei! Citește AICI regulamentul campaniei!

Hai să fim #simaiunusiunu! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni