• PRO TV
  • EA va reprezenta Romania la Miss Tourism Queen Of The Year International, in China! FOTO

EA va reprezenta Romania la Miss Tourism Queen Of The Year International, in China! FOTO

EA va reprezenta Romania la Miss Tourism Queen Of The Year International, in China! FOTO

Jihan Shanabli, o tânara in vârsta de 26 de ani din Bucuresti cu origini orientale, va reprezenta România la competitia Miss Tourism Queen Of The Year International 2011, care va avea loc, in perioada 20 octombrie-6 noiembrie, in China.

Potrivit unui comunicat de presa transmis marti de agentiile de modeling care detin licenta Miss Tourism Queen Of The Year International 2011 in România - ExclusivEvent si President Models -, in urma selectiei organizate a fost aleasa, ca reprezentanta a României in competitia internationala de frumusete Miss Tourism Queen Of The Year International 2011, Jihan Shanabli, o tânara cu origini orientale din Bucuresti, in vârsta de 26 ani, 1,75 metri inaltime, dimensiunile ei fiind 89-61-91.

Cu tata palestinian si mama romanca, frumoasa Jihan Shanabli este nascuta in România, iar in prezent locuieste in Bucuresti, unde este doctorand in anul patru la Institutul National de Cercetari Economice al Academiei Române si lucreaza ca asistent universitar pentru Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Europei de Sud-Est.
"Jihan Shanabli va pleca sa ne reprezinte tara in perioada 20 octombrie-6 noiembrie in China, acolo unde va concura alaturi de femei frumoase din alte 80 de tari, in una dintre cele mai importante competitii internationale de frumusete din lume, care are ca scop principal promovarea la nivel mondial a turismului tarii-gazda, dar si a turismului tarilor tuturor candidatelor prezente in competitie", se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, va fi pentru prima data in istoria competitiilor internationale de frumusete când România va prezenta pe scena o rochie având ca inspiratie tematica mitul vampirilor si cel al lui Dracula .

"Mitul Dracula este unul dintre putinele elemente specifice românesti care din punctul meu de vedere ar atrage extrem de multi turisti straini in România daca ar fi valorificat la nivel international printr-o strategie de promovare bine pusa la punct de catre Ministerul Turismului. Bineinteles ca nu avem resursele Minsterului de Turism, insa vom profita de acest eveniment international pentru a ne aduce aportul in promovarea turistica a României si prin acest aspect original si unic", a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiilor ExclusivEvent si President Models, agentii care o manageriaza in sistem de exclusivitate pe Jihan Shanabli.

Mediafax

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni