Ea ar putea fi noua Nicole Cherry a Romaniei. Fetita care a cucerit juriul de la "Romanii au talent"

Ea ar putea fi noua Nicole Cherry a Romaniei. Fetita care a cucerit juriul de la "Romanii au talent"

Precup Ioana Andrada este o fetita de numai 11 ani, din Slatina, care i-a impresionat pe toti cu increderea in sine si cu bucuria pe care o emana in jur.

Mama micutei a marturisit in culise ca fetita ei se bucura de fiecare data cand aude muzica la televizor si ca reuseste sa interpreteze orice piesa, ii descopera ritmul interpretat de artistul care o canta, iar cea mai mare dorinta a ei este sa devina o actrita care sa cunoasca culmile succesului sau o cantareata renumita.

Chiar daca Andrada sufera de o boala a ochilor, dezlipire de retina totala la ochiul drept, iar la stangul partial, micuta reuseste sa se descurce in orice situatie. Faptul ca nu vede nu a fost niciodata un obstacol in calea talentului si a vocii puternice pe care o poseda, dar acest lucru nu s-a vazut atunci cand a urcat pe scena de la "Romanii au talent".

Cele mai tari momente din show-ul "Romanii au talent" sunt aici - VIDEO

Micuta Andrada a interpretat piesa "Memories" a celebrei Nicole Cherry, o adolescenta care a cucerit lumea muzicala de la noi din tara, la o varsta la fel de frageda. Interpretarea Andradei i-a facut pe jurati sa creada ca in fata lor se afla chiar Nicole Cherry, iar comentariile au fost pe masura prestatiei.

Juratii au marturisit la unison ca este extrem de talentata. Andra :"Atat de frumos ai cantat. Parca am ascultat-o pe Nicole Cherry. Foarte mult mi-a placut", iar Mihaela Radulescu a adaugat ca pe langa vocea superba Andrada este o minune de copil.

Precup Ioana Andrada a trecut in etapa urmatoare cu patru de "DA", iar cei peste 1 000 de oameni prezenti in sala au aplaudat-o pana a iesit de pe scena.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni