• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • E o minune de copil! Alexandra Siverenco i-a topit pe jurati cu gratia si eleganta sa. Andra: "Esti perfecta! Esti atat de frumoasa! O sa te tin minte toata viata"

E o minune de copil! Alexandra Siverenco i-a topit pe jurati cu gratia si eleganta sa. Andra: "Esti perfecta! Esti atat de frumoasa! O sa te tin minte toata viata"

E o minune de copil! Alexandra Siverenco i-a topit pe jurati cu gratia si eleganta sa. Andra: "Esti perfecta! Esti atat de frumoasa! O sa te tin minte toata viata"

Alexandra Sivarenco are numai sase ani, insa frumusetea si gratia ei au cucerit publicul si juriul de la "Romanii au talent". Micuta balerina a prezentat un numar antrenant si efervescent, spre surprinderea juratilor.

AlexandraSiverenco face balet de la patru ani si daca ar castiga premiul cel mare le-ar cumpara parintilor ei o masina sa o duca mai usor la lectiile de dans.

LISTA COMPLETA CU CEI 15 FINALISTI DE LA "ROMANII AU TALENT", 2014

In semifinala "Romanii au talent", Alexandra a uimit din nou cu eleganta miscarilor sale, rar intalnita chiar si la dansatorii profesionisti, dupa cum a remarcat Mihai Petre. Andra s-a declarat si ea cucerita de simpatica fetita: "Esti perfecta! Esti atat de frumoasa! O sa te tin minte toata viata. Te iubesc!", i-a marturisit emotionata Andra.

"Romanii au Talent" este integral pe Voyo.ro

"Am venit aici pentru ca mi-a placut foarte tare de Andra. Am putine emotii, dar nu ma las batuta!", spunea micuta balerina la preselectiile "Romanii au talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni