După doi ani, Sebastian Ciobanu revine pe scena Românii au talent!

După doi ani, Sebastian Ciobanu revine pe scena Românii au talent!

Se pregătește să devină primar, s-a înscris la liceu, și-a schimbat soția și, după o pauză de doi ani, revine pe scena Românii au talent! Sebastian Ciobanu, unul dintre concurenții nelipsiți din cel mai tare show de divertisment, și-a alinat anul acesta dorul de public și de jurați și a decis să se prezinte în fața lor cu un moment care-i cheamă pe toți la dans.

Sebi este primit cu aplauze și foarte mult entuziasm, însă dorința lui este să primească DA și o îmbrățișare din partea lui Mihai Petre. ”Suntem încântați și onorați de prietenia ta! Excepțional!”, îi spune Andi, iar Mihai continuă: ”Mă bucur că ne-am reîntâlnit. Ne cunoaștem de atâția ani și tot ce-ți dorești de la mine este un DA... Sebi, mulțumesc frumos că ai venit.”. Vineri, vedem dacă a reușit, în sfârșit, să-l impresioneze Sebastian pe Mihai Petre și dacă primește răspunsul dorit. Momentul continuă în culise, iar concurentul le spune tuturor, în premieră, că atunci când va deveni primar îi va face pe Smiley și pe Pavel cetățeni de onoare, iar pe Andi consilier, cu un ”salariu frumos”. 

Vinerea aceasta, jurații descoperă noi valențe ale jurizării. ”NU-ul de încurajare, DA-ul inutil, NU-ul inutil, e frumos.”, spune Andi. ”E cel mai greu de jurizat moment... E evident că aveți talent, că bateți bine, e evident că nu faceți alegeri bune și e evident că a sunat rău... Eu v-aș da o șansă...”, le spune Mihai unor concurente care vin pe scenă pline de entuziasm și încântare.

Concurenți care uimesc jurații cu aptitudinile lor și cu hotărârea de a-și depăși limitele urcă vinerea aceasta pe scena talentului și fac un spectacol de zile mari. 

Românii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni