• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Dupa ce a uluit o lume intreaga cu talentul sau unic si riscant, Alex Magala urca vineri pe scena Romanii au talent

Dupa ce a uluit o lume intreaga cu talentul sau unic si riscant, Alex Magala urca vineri pe scena Romanii au talent

Dupa ce a uluit o lume intreaga cu talentul sau unic si riscant, Alex Magala urca vineri pe scena Romanii au talent

Este omul spectacol, indiferent de continentul pe care evoleaza. Dupa ce a uimit o lume intreaga cu talentul lui unic si extrem de riscant, Alex Magala urca vinerea aceasta pe scena show-ului suprem, Romanii au talent!

Alex Magala, basarabeanul de 29 de ani care a obtinut trofeul Russia’s Got Talent si a prezentat cel mai periculos moment la Britain’s Got Talent, urca vinerea aceasta pe scena Romanii au talent. Alex isi pune viata in pericol cu fiecare reprezentatie, iar pentru cea de-a patra gala live a pregatit un numar fascinant, care-i va tine pe telespectatori in suspans.

”Am o atractie extraordinara pentru adrenalina si pentru trucurile extreme, care ma testeaza din toate punctele de vedere, atat fizic, cat si psihic. Am ales sa vin in Romania cu un show, pentru ca e o tara de care ma simt foarte apropiat si unde foarte multi basarabeni sunt cu trupul sau cu sufletul. Intotdeauna mi-am dorit sa merg in cat mai multe tari cu prestatii si mai ales in Romania, fiindca am oameni dragi acolo, care mi-au lasat mereu o parere foarte buna despre acest popor. Vineri vin pe scena Romanii au talent pentru a va arata cateva dintre limitele umane, dar si abilitatile pe care le-am dobandit cu anii. Sunt convins ca ne vom distra impreuna, dar si ca va voi trezi fiori. Simt ca sunteti un public cald si, de aceea, cred ca va fi o experienta frumoasa această intalnire”, a spus Alex Magala.



Va fi un numar pe care, cu siguranta, nu trebuie sa-l incercati acasa. Insa, ceea ce puteti face fara a va risca viata este sa urmariti prestatia lui incredibila la Romanii au talent.

Vineri, de la 20:30, telespectatorii vor trai emotia competitiei din cea de-a patra semifinala Romanii au talent si vor avea parte de surprize care ii vor tine cu sufletul la gura si ii vor bucura in egala masura.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni