• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Duminica, publicul a avut parte de o sesiune speciala de autografe la show-urile Romanii au talent din Bucuresti!

Duminica, publicul a avut parte de o sesiune speciala de autografe la show-urile Romanii au talent din Bucuresti!

Duminica, publicul a avut parte de o sesiune speciala de autografe la show-urile Romanii au talent din Bucuresti!

Weekend-ul acesta, Marea Unire a talentului a ajuns la Palatul National al Copiilor din  Bucuresti! Concurentii sezonului opt Romanii au talent au urcat pe scena celui mai tare show de divertisment si au fost atent jurizati de Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, dar s-au si distrat in culise alaturi de Smiley si Pavel Bartos. 

Atmosfera la show-uri a fost incendiara, iar spectatorii au avut parte de un spectacol fabulos, de momente pline de energie si emotie si de foarte multe surprize.



Tot in acest weekend, doi dintre jurati au apasat butonul auriu pentru doua reprezentatii uluitoare, care i-au lasat fara cuvinte, iar duminica dumineata bucurestenii au avut parte de o sesiune speciala de autografe, au facut poze cu juriul si prezentatorii Romanii au talent, au stat de vorba cu ei si s-au bucurat sa ia pulsul show-ului direct de pe scena.

  


Toti cei care isi doresc sa simta vibratia sezonului opt Romanii au talent si cei care vor sa fie alaturi de noii candidati la titlul de erou national sunt asteptati pe 26, 28 si 29 octombrie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, de la ora 11:00 si de la ora 17:30.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni