Distractie si emotie la superlativ in cea de-a doua editie "Romanii au talent"! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV

25 Februarie 2016, 16:08

Distractie si emotie la superlativ in cea de-a doua editie "Romanii au talent"! ASTAZI, de la 20:30, la PROTV

VINERI seara, de la 20:30, spectacolul talentelor continua! Concurenti cu abilitati extraordinare sau extrem de amuzanti vor aduce pe scena momente senzationale, care vor starni reactii incredibile in randul juratilor, dar si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos se vor bucura de fiecare numar prezentat.

Primul concurent din cea de-a doua editie a celui mai tare show de divertisment, Romanii au talent, va demonstra ca este pasionat si va incepe in forta seara, facand-o pe Mihaela sa se ridice in picioare, sa aplaude si sa spuna: ”Imi place rock-ul la Tecuci!”.

Un concurent care a venit binedispus la preselectii va avea o discutie savuroasa cu Smiley si Pavel: “Imi place de el, ca e mai glumet! Tu esti frumos, esti din filme!”. Reactiile celor doi vor fi savuroase si vor starni hohote de ras.

Astazi, de la 20:30, vom vedea si cui i-a spus Florin Calinescu: “Ne-ai facut praf microfonul! Asa ceva n-am vazut de cand mama ta te-a facut!”, dar si care dintre jurati a avut urmatoarea replica: “Semeni atat de tare cu butonul, incat imi vine sa te apas!”.Intrerupt de Pavel in timp ce le va prezenta juratilor povestea lui de viata, un concurent ii va spune prezentatorului: “Stiu! Ramai pe fir ca te sun eu mai tarziu!”.

Tot astazi, telespectatorii vor avea parte si de momente care i-au lasat pe jurati fara cuvinte si care l-au facut pe Andi sa spuna: “Asa ceva nu vezi decat pe aceasta scena!”.

In fiecare vineri, cele mai inspirate, amuzante si creative postari de pe Twitter si Facebook, cu hashtag #romaniiautalent, vor ajunge si la televizor! 

Vineri seara, de la 20:30, romanii vor avea parte de o editie plina de momente care ii vor amuza sau emotiona si de reactii fabuloase ale juratilor si gazdelor celui mai urmarit show din istoria televiziunii, Romanii au talent, numai la PRO TV!

Romanii au talent – ACUM E ACUM!

Vezi episoade in intregime pe

Relationate