• Emisiuni
  • La Măruță
  • Detalii cutremurătoare din viața lui GIM, rapperul care a primit Golden Buzz la Românii au talent

Detalii cutremurătoare din viața lui GIM, rapperul care a primit Golden Buzz la Românii au talent

GIM, pe numele său adevărat Ion Mihail Ghintan, a cucerit publicul și jurații la Românii au talent cu prestația sa. Tânărul a interpretat un cântec compus de el și l-a impresionat pe Florin Călinescu, care a apăsat butonul auriu.

Băiatul are în spate o poveste de viață tristă, iar în emisiunea La Măruță a dezvăluit mai multe detalii despre trecutul lui. A fost abandonat de mama lui, pe când avea doar 9 luni, iar fratele mai mare 6 ani. Ambii au fost lăsați lângă un spital din Tmișoara, unde au fost găsiți de un gardian. 

Norocul meu este că m-am născut cu tuberculoză...și așa m-au ținut la spital”, spune GIM. 

Fratele mai mare a fost înfiat după aproximativ un an de către o femeie care făcea voluntariat în orfelinat, povestește GIM. L-a întâlnit după mai mulți ani, iar detaliul pe care nu îl poate uita este că a primit de la el niște haine și prune foarte mari, care ulterior i-au fost furate de alți copii din orfelinat. 

La 12 ani, GIM a fugit, din cauza unor colegi și educatori răi. Chiar dacă mai lipsea de la școală, pentru a munci cu ziua, niciodată nu a abandonat studiile. 

Celor care i-au dat viață, GIM nu poate să le spună mamă și tată. El îi numește ”nea Săndică” și ”doamna Cristina”. Spune că nu-i poate ierta pentru că l-au abandonat, dar îi înțelege: ”Nu pot acum, acum încă mă vindec”


După participarea la Românii au talent, GIM a dorit să-și vadă tatăl.

Află din materialul video de mai sus care a fost reacția tatălui și cum se vede GIM peste câțiva ani. 

 






 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni