• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Vedetele PRO TV, prezente in cea de-a doua gala LIVE Romanii au talent. Ce au declarat despre aceasta experienta

Vedetele PRO TV, prezente in cea de-a doua gala LIVE Romanii au talent. Ce au declarat despre aceasta experienta

Vedetele PRO TV, prezente in cea de-a doua gala LIVE Romanii au talent. Ce au declarat despre aceasta experienta

VINERI a fost o adevarata sarbatoare a talentului autentic pe scena show-ului suprem, Romanii au talent, iar telespectatorii au avut parte de un show exploziv si au trecut prin diverse stari, de la emotie la energie, entuziasm sau bucurie, prin intermediul reprezentatiilor prezentate de cei 10 semifinalisti. 

Vedetele PRO TV au fost prezente si ele in public in cea de-a doua gala Romanii au talent.

Corina Caragea si Ramona Paun au fost incantate de atmosfera si de spectacolul grandios pus in scena de concurenti.

"Am fost pentru prima oara in culisele celui mai urmarit show tv din Romania, intre atatia oameni cu adevarat talentati. Si daca nu as fi stat la cativa metri de scena, sa vad cu ochii mei, nu as fi crezut ca este posibil sa creezi un moment ca cel al fratilor Badea - numarul lor mi-a taiat respiratia. Dar seara mi-a adus si o trezire brusca la realitatea tarii noastre - Alex Stefanescu. Ma bucur ca a mers mai departe in finala, dar as vrea ca mesajul lui sa ajunga si mai departe! La toti romanii, votanti sau conducatori, pe picior de plecare spre alte meleaguri sau resemnati in tara lor. Cum am mers in gasca de 5 fete, a fost un cor de oftaturi si revolta pentru ca Ianis Anghel nu a mers in finala si o doza de invidie pentru Smiley, care a dat volumul mai tare in aceasta emisiune - cu noua sa freza. :) Abia astept sa vad ce ne vor aduce urmatoarele gale live, in care ma bucur sa ii gasesc pe romanii talentati imprastiati prin toata Europa, dar uniti de acelasi sentiment - dorul de casa.", a spus Corina Caragea

"Parca romanii au si mai mult talent cand ii admiri live, din fata scenei. E o energie puternica in platou, preiei din emotiile concurentilor si traiesti cu si mai mare intensitate spectacolul. Iar momentul de final, cand concurentii asteapta rezultatul voturilor, este coplesitor chiar si pentru publicul din platou! E o experienta grozava sa fii acolo! Romanii au talent e un show fenomenal si ma bucur ca am trait aceasta experienta.", a spus Ramona Paun.

Marile gale live Romanii au talent continua vinerea viitoare, de la 20:30, cu o noua runda de talent autentic si un show plin de vibratie.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni