De la ora 20:30, la Românii au talent descoperim... primele cuvinte

De la ora 20:30, la Românii au talent descoperim... primele cuvinte

E vineri, e vremea pentru întâlnirea cu show-ul care pentru câteva ore șterge toate grijiile și aduce zâmbetul. Ca de fiecare dată, la masa juriului, se vor așeza Andi, Andra, Dragoș și Mihai și sunt pregătiți să-i recompenseze pe cei care merită cu adevărat calificarea în următoarea etapă.

E timpul pentru clipele de visare provocate de o voce superbă, de un dans perfect executat sau de o acrobație nemaivăzută, pentru a-i cunoaște pe oamenii care au depășit orice provocare a vieții, au muncit pentru visul lor și acum și-au găsit curajul de a urca pe scena care schimbă viitorul. 

Are 53 de ani și colaborarea ei cu lumea circului a început încă din anul 1987. Viața nu i-a fost deloc ușoară: după o relație încărcată de durere și suferință, a fost convinsă că l-a găsit pe bărbatul vieții ei, însă ceea ce a urmat a fost o altă lovitură: „Cu 2 săptămâni înainte de nuntă, a murit în accident de mașină”. Toate acestea vrea să le lase în urmă: „Seara asta e un moment important”. 

Dacă la începutul carierei a fost comparată cu Nadia, acum vrea să arate că vârsta nu contează când talentul este la cote înalte. 

Dansează din 2010, însă nu s-a simțit niciodată pregătit să arate și lumii ce îl pasionează. Un concurent de 31 de ani, din Timișoara, care lucrează în domeniul IT va veni în fața juraților cu o propunere interesantă de dans freestyle. „Am venit să vă arăt ce visez eu la muncă, în fiecare zi”, le va spune el celor din sală înainte de a-și prezenta momentul. Dacă este cu adevărat la un nivel înalt sau mai are muncă, rămâne să descoperim în câteva ore. 

Pasionată de muzică de când era mică, soarta a purtat-o pe alte drumuri. În prezent, la 54 de ani, este bucătar la spital. „Nu mă regăsesc în meseria asta”, va declara ea înainte de a urca pe scenă. După mulți ani în care și-a pus visul deoparte, este decisă să arate că ar fi putut avea o șansă în cariera pe care doar și-a imaginat-o. Ce părere vor avea jurații despre interpretarea ei, aflăm curând. 

Distracția continuă, și în această seară, pe VOYO. Acolo revine Backstage Show, emisiunea online prezentată de Pavel Bartoș și Smiley. Invitatul săptămânii va fi Jorge, iar acesta este pregătit de o super atmosferă!      

Nu ratați nici astăzi, de la ora 20:30, șansa de a vă bucura de talentul adevărat, doar pe PRO TV! Ediția poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO!  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni