• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • De la inceputul sezonului 7, fiecare editie a fost urmarita de peste 50% dintre telespectatorii din segmentul comercial

De la inceputul sezonului 7, fiecare editie a fost urmarita de peste 50% dintre telespectatorii din segmentul comercial

De la inceputul sezonului 7, fiecare editie a fost urmarita de peste 50% dintre telespectatorii din segmentul comercial

Sezonul #7epic Romanii au talent a ajuns la jumatatea auditiilor, iar eroii continua sa cucereasca Romania! In cea de-a sasea editie a celui mai tare show de divertisment, am urmarit momente extraordinare de dans, canto, beatbox, silent comedy, pictura sau trapez, am cunoscut eroi fantastici si am vazut talent de poveste, am trait incredibilul si pielea de gaina, iar show-ul a fost inaltator, emotionant si plin de culoare!

Concurentii au incantat publicul si juriul cu numerele prezentate pe scena, dar si cu povestile lor pline de emotie sau umor, iar Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu au vorbit doar limba talentului si au jurizat fiecare numar cu corectitudine si apreciere. 

Ca de fiecare data, gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos, au facut spectacol in culise, au ajutat concurentii sa scape de emotii, au dansat si s-au bucurat de fiecare moment. De la inceputul sezonului #7epic, fiecare editie Romanii au talent a fost urmarita de peste 50% dintre telespectatorii din segmentul publicului comercial. 
 
A sasea editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 20.2 puncte de rating si 54.9% share, de peste sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 3.3 puncte de rating si 8.9% share.
 
Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:08, la nivel national, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:21, peste 4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.
 
Concurentii au adus emotia si bucuria pe scena Romanii au talent

Cea de-a sasea editie Romanii au talent a fost deschisa de Corul Unison Stars, care a adus o explozie de energie si fericire pe scena. Profesori, doctori sau cu alte meserii in viata de zi cu zi, toti membrii corului sunt artisti atunci cand se afla in fata unui public numeros si reusesc sa impresioneze si sa primeasca ropote de aplauze. ”Asta trebuie sa faca un cor pe scena de la Romanii au talent ca sa smulga instantaneu de la mine un DA”, a declarat Andi. Concurentii au incantat juriul si au primit 4 DA.


 
Genil Hasin si Nicolas Chiriac au adus pe scena un numar de street dance plin de vibratie. Cei doi concurenti s-au sincronizat, au fost plini de voie buna si au umplut sala cu bucurie si energie. La final, au primit laude din partea juratilor, iar Mihaela le-a spus: ”De mult n-am mai avut asa o placere sa vad un cuplu de dansatori cumva atipic, o diferenta mare de varsta intre voi, dar o sincronizare impecabila, coregrafie faina, dinamica, vesela.”, iar Genil si Nicolas au primit 4 DA.


 
Serban Borda a jucat teatru fara cuvinte. Tot fara cuvinte au ramas si membrii juriului dupa ce au vazut momentul inedit, in care concurentul a strecurat si un numar de magie. Originalitatea sa a fost apreciata, iar Andi i-a spus: ”Eu am decriptat metafora si mi s-a parut chiar foarte draguta. Momentul mi s-a parut neasteptat si asta vrem sa vedem aici, la Romanii au talent, lucruri neasteptate, nemaivazute. E prima oara cand vedem asa ceva.”. Serban a obtinut 4 DA.


 
Luca Porta a adus vineri seara pe scena miscarile de dans ale lui Michael Jackson. Concurentul, fan al regelui pop, nu si-a catalogat dansul ca fiind o imitatie, ci mai degraba un omagiu adus marelui artist. Concurentul a realizat un numar electrizant, iar juratii i-au apreciat talentul. ”Imi place de el, e dragut, a avut o aparitie buna, o energie buna. Asa ca ai facut o treaba foarte buna!”, a spus Andra, iar Luca a primit 4 DA.


 
Valentin Iancu si Tatiana Raza au prezentat vineri un moment spectaculos. Cei doi au dansat, iar Valentin a facut o demonstratie de forta la trapez, reusind sa tina juriul cu sufletul la gura. Elementele riscante executate de el au adus foarte mult suspans si tensiune, iar emotia s-a imbinat perfect cu energia. ”Imi place si dentistul tau, Valentin! Ai un stomatolog foarte bun. Noi ce vedem acum e ok, dar mai patesti si una-alta din cand in cand... Ai un dentist foarte bun, sa-mi dai si mie adresa lui.”, a spus Florin Calinescu cu zambetul pe buze. Valentin si Tatiana au primit 4 DA.


 
Violeta Irasciuc a cantat la vioara Vara de Vivaldi si a demonstrat ca iubeste muzica si ca face acest lucru cu foarte multa pasiune. Daca pana acum i-a incantat doar pe brasoveni cu talentul sau, cantand pe strazile orasului de sub Tampa, Violeta a cucerit vineri o tara intreaga pe scena Romanii au talent. „Dupa parerea mea, in strada este atat de mult adevar, cum rar gasesti pe alte scene. E, poate, cel mai sever public, pentru ca nu trebuie sa plateasca niciun bilet. El daca nu te place cu adevarat, nici macar nu se opreste. Intotdeauna am descoperit in artistii stradali oameni foarte talentati.”, i-a spus Andi. Conurenta a obtinut 4 DA la final.


 
Iuri Ribac a adus un dans freestyle plin de pasiune. Cu miscari precise, pline de energie si senzualitate, Iuri a cucerit iremediabil publicul si juratii si i-a facut sa vibreze, iar Andra i-a cantat pentru a continua sa danseze si sa demonstreze ca poate improviza pe orice stil. ”Banuiesc ca in general poti dansa pe orice cu genul asta de motricitate si de mobilitate.”, i-a spus Mihaela. Concurentul a impresionat si a primit 4 DA.


 
Ion Nedelcu a demonstrat vineri ca talentul nu are varsta. Este scenograf si designer, iar la Romanii au talent a prezentat un numar de pictura cu vin, pentru a impartasi din experienta sa oamenilor care simt la fel ca el. Ion a surprins cu momentul inedit adus pe scena si a primit aplauze din partea publicului. Juratii au apreciat talentul concurentului si i-au apreciat si creativitatea. ”Premiem premiera! Atunci o sa zic un DA!”, a spus Florin, iar Ion a primit la final 4 DA.


 
Chiar daca are o deficienta de auz, George Aghinea a adus vineri emotia pe scena. Cu o vointa extraordinara, concurentul a demonstrat ca a fost inzestrat cu o voce fabuloasa si a interpretat plin de bucurie melodia At least. Timbrul lui vocal a sensibilizat juriul, care a fost uimit de talentul lui colosal si s-a ridicat pentru a-l aplauda. ”M-ai racorit cum ai cantat. S-a facut frig in sala si a aparut emotia aia de care tot zic eu ca trebuie sa apara si anume pielea de gaina. Raspunsul meu este DA!”, i-a spus Andra. George a primit 4 DA.


 
Kiss Gyula a revenit la Romanii au talent mult mai pregatit, insa a cantat tot in limba maghiara, dar de data aceasta melodia Clint Eastwood. Timbrul sau vocal a sunat foarte bine in ritm de hip-hop, iar juratii l-au aplaudat si l-au felicitat pentru numarul prezentat. ”Metrica, frazarea, astea mi-au placut. A sunat foarte bine. Al treilea DA vine de la mine”, a spus Andra. Kiss a primit la final 4 DA.


 
Micuta Antonia Stoian a ridicat sala in picioare inca de la primele acorduri. Concurenta a uimit publicul si juratii cu talentul sau de a canta la diverse instrumente precum fluier sau nai, dar si la instrumente neconventionale, cum ar fi o seringa, o coaja de nuca sau o sticluta. Spectacolul a fost completat de vocea fenomenala a concurentei. ”N-am nicio indoiala ca vei face cu orice pret spectacol, pentru ca asta iti place sa faci.”, a spus Mihaela, iar Florin a completat: ”Ne vedem cu patruzeci de mii de DA in etapa urmatoare!”.


 
Toader Grad a intrat hotarat pe scena si a cantat o piesa hip-hop compozitie proprie. Versurile melodiei i-au pus pe ganduri pe toti cei prezenti in sala, iar vocea sa a impresionat juriul, care a decis sa-i acorde 4 DA. ”E un punct in plus daca ti-ai scris textul. E coerent, are si indrazneala, ai si capsorul lui Eminem cand era de varsta ta.”, i-a spus Florin. 


 
In ciuda problemelor de sanatate, Florin Dragoi a facut spectacol pe scena cu un numar puternic de beatbox. Bass-ul lui Florin i-a uimit pe Smiley si Pavel, iar Andi, Mihaela, Andra si Florin i-au aplaudat indelung talentul si curajul. ”Mi-ai facut o surpriza foarte frumoasa! A fost pentru prima oara cand am auzit Andra pe beatbox. A sunat bine, intr-adevar cu mai mult bass. Imi place tare mult zambetul tau! Imi dai emotie si energie. A sunat tare bine, asa ca raspunsul meu este DA.”, i-a spus Andra, iar concurentul a parasit scena cu 4 DA.


 
Nicolai Chilimicenco iubeste natura, iar acest lucru l-a demonstrat si vineri. De cand era mic imita sunetele anumitor pasari si animale, iar in editia sase Romanii au talent a adus umplut scena cu veselie si i-a facut pe toti sa se gandeasca la copilarie si la vacanta. ”Da, sunt edificat, DA!”, a spus Andi, incantat de momentul prezentat de Nicolai. Concurentul a primit la final 4 DA.


 
Eduard Cristian Catanoiu a adus vineri un numar de dans contemporan plin de emotie, trairi intense si foarte multa expresivitate. Eduard a transmis prin dans o poveste de viata si a ajuns rapid la inimile juratilor, care au apreciat momentul prezentat de el. ”N-as blama disperarea unei generatii, care ar putea sa fie chiar reala. Eu chiar cred ca generatia din care el face parte are o disperare in interior si simte nevoia sa o exteriorizeze, uneori chiar prin intermediul dansului contemporan. Dansul inseamna emotie.”, a spus Andi, iar concurentul a obtinut 4 DA.


 
Este giuvaier, dar iubeste muzica! Maxim Prepelita i-a socat pe toti cand a inceput sa cante Caruso. Nimeni nu se astepta la vocea sa uriasa si la interpretarea impecabila. Concurentul a transmis foarte multa emotie, iar Andra a mers la final pe scena pentru a-l imbratisa si a-l felicita pentru talentul sau extraordinar. ”Ne-ai emotionat pe toti, ne-ai surprins pe toti si ma bucur ca mi-ai oferit aceasta emotie.”, i-a spus Mihaela. Maxim a fascinat juriul si a primit 4 DA si felicitari.


 
S-a incheiat inca o editie fenomenala Romanii au talent, in care talentul si originalitatea au produs o explozie de bucurie. Vinerea viitoare, de la 20:30, vom ramane muti de uimire in fata unor momente unice si ne vom bucura de un spectacol senzational, plin de forta, pasiune, energie, efervescenta si emotie. 
 
Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni