• PRO TV
  • De ce a apărut Remus Boroiu la Românii au talent, deși toți îl știam la FERMA

De ce a apărut Remus Boroiu la Românii au talent, deși toți îl știam la FERMA

De ce a apărut Remus Boroiu la Românii au talent, deși toți îl știam la FERMA

Fanii emisiunii Românii au talent l-au putut vedea, vineri seară, pe Remus Boroiu evoluând într-un senzațional număr de striptease masculin. Dar, parcă, era la FERMA, nu?

Există o explicație. Remus Boroiu și trupa sa de dansatori – The Champions – au oferit un spectacol total care a fost gustat de doamnele din sală, dar și de cele aflate în fața micilor ecrane. Concurentul de la Fermă a pregătit acest moment, special pentru ziua de 8 Martie, înainte de a intra în focurile emisiunii FERMA – Un nou început. A fost cadoul pe care sportivul și colegii săi de trupă au vrut să-l facă doamnelor în această zi specială pentru toate reprezentantele sexului frumos.

Iată mai jos prestația grupului The Champions!

Remus Boroiu este campion național de fitness, sport pe care a început să-l practice la vârsta de 14 ani. După cum însuși mărturisește, a fost inspirat de unchiul lui, care practica artele marțiale. În 2013 a fost vicecampion național la kempo, dar a renunțat la acest hobby din cauză că l-a considerat „o provocare de moment”.

În fitness a început să concureze la nivel național în urmă cu cinci ani. În 2017 a devenit campion național la trei categorii – Men Psysique, Games clasic și Bodybuildig.

S-a înscris la FERMA – Un nou început pentru a-și demonstra lui însuși că tot ce a învățat la țară, la bunici, poate aplica în viața reală. A copilărit a țară și merge și acum, aproape în fiecare weekend, pentru a ajuta la treburile gospodărești. 

Le este foarte recunoscător bunicilor, fiindcă ei l-au învățat să planteze legume, să aibă grijă de animale, să facă brânză și să călărească. Odată cu participarea la FERMA – Un nou început își dorește să-și schimbe complet viața și, dacă va câștiga, plănuiește să investească premiul în ferma bunicilor: să preia toată responsabilitatea, să se mute acolo și să devină un fermier fericit.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni