Darius Mabda, câștigatorul marelui premiu Românii au talent: „Toți au fost foarte talentați”

Darius Mabda, câștigatorul marelui premiu Românii au talent: „Toți au fost foarte talentați”

Darius Mabda a câștigat vineri seară marele trofeu Românii au talent, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat concurent. Într-o finală spectaculoasă, Darius a reușit să ajungă la inimile oamenilor prin dansul pus în scenă și să-i convingă pe telespectatori că merită votul lor și șansa de a triumfa.

Pe locul 2, în urma voturilor primite, s-a clasat Emanuel Ion, care a obținut premiul de 20.000 euro, iar pe locul 3, după ce a demonstrat pasiunea și talentul la pian, s-a aflat Martina Meola, care a câștigat 10.000 euro. Aceștia au oferit momente de neuitat și au demonstrat că visurile merită recompensate.

Tot aseară, a fost desemnat și câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro. 

După o săptămână de vot, telespectatorii au ales să-l susțină pe Darius Mabda. 

Marea finală a show-ului a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 00:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 33.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.2 puncte de audiență și 13% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români s-au bucurat de o finală de neuitat, iar în minutul de aur, la ora 22:43, peste 2.2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe show.

Seara s-a încheiat cu declarația câștigătorului sezonului 12, Darius Mabda: „Nu credeam niciodată că voi câștiga și sunt foarte fericit. Acum că s-a încheiat am mai multe emoții deoarece nu-mi vine să cred. Nu m-am gândit nicio secundă că aș putea fi marele câștigător, toți au fost foarte talentați. Simt... fericire și emoție”.

Un super sezon s-a încheiat, însă talentul merge mai departe! Toți cei care au un talent și vor să-l arate întregii țări sunt așteptați pe site-ul romaniiautalent.protv.ro pentru a completa formularul de înscriere pentru sezonul 13 Românii au talent!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni