Dansul pe care Mihaela Radulescu a fost curioasa sa il urmareasca: "Sunt modelul care adora surprizele"

Dansul pe care Mihaela Radulescu a fost curioasa sa il urmareasca: "Sunt modelul care adora surprizele"

Mihaela Radulescu s-a declarat extrem de curioasa sa vada momentul pregatit de Vasile Sturza, un tanar talentat de 17 ani, pentru preselectiile "Romanii au talent" - sezonul 5, vedeta afirmand ca este "modelul care adora surprizele. 

Desi a urcat determinat pe scena, Vasile nu a reusit sa ii impresioneze pe cei patru jurati de la "Romanii au talent". Tanarul a inceput in forta momentul artistic, ce a constat intr-un "dans electrizant", insa pe parcurs si-a pierdut entuziasmul si a parut ca a uitat coregrafia, dupa cum a declarat si Andra la finalul momentului.

Citeste si: Timiditatea a fost singurul lucru care le-a dezavantajat. Trupa de dans "Imperia", pe scena de la "Romanii au talent"



Noul juriu fata in fata cu noua generatie de eroi. Din 13 martie, toti ochii pe "Romanii au talent". NUMAI la ProTV!

Cu toate ca nu a trecut mai departe, Vasile a fost incurajat de Andi Moisescu sa continue antrenamentele si sa isi perfectioneze miscarile de street dance.

Baiatul a primit doi de "Da" din partea Andrei si a lui Bebe Cotimanis, insa cei doi de "Nu", acordati de Andi si Mihaela, nu i-au permis sa treaca de etapa preselectiilor. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni