Dansatorii de la Ripperz Crew, ajutati de iubite sa castige Romanii au talent

Dansatorii de la Ripperz Crew, ajutati de iubite sa castige Romanii au talent

Fanii fenomenului break dance ar trebui sa tina minte acest nume. Ripperz Crew e o trupa care ar putea sa sparga topurile peste un an sau doi, insa pana atunci mai au de trecut testul suprem: finala Romanii au talent. 

Romanii au talent este cea mai mare provocare de pana acum a celor trei baieti care formeaza Ripperz Crew. Ciprian Rugina (27 de ani), Ioan Laurentiu Ioanovici (21 de ani) si Oleg Cuzmin (20 de ani) sunt norocosi fiindca au parte de toata sustinerea iubitelor si a prietenilor. „Nici unul din noi nu locuieste in Bucuresti. Eu stau la prietena mea in Voluntari, Ionut sta si el la prietena lui in Popesti-Leordeni. Oleg locuieste in Chisinau, dar pe durata show-ului de la PRO TV e gazduit de niste prieteni”, ne spune Ciprian, liderul grupului.

Distanta mare dintre ei a fost intotdeauna inamicul lor numarul unu. Din aceasta cauza au fost nevoiti adesea sa se pregateasca separat. Se filmau exersand un dans sau cateva scheme noi si isi trimiteau clipurile pe mail. Din punctul lor de vedere, acesta este un mare neajuns, dar care se poate indrepta dupa marea finala Romanii au talent. Baietii de gandesc sa stranga randurile si sa se mute in Bucuresti. Insa, pentru ca acest plan sa devina realitate trebuie sa castige concursul care i-a adus in fata a milioane de telespectatori.

In eventualitatea unui succes in finala ni se va confirma ca oamenii au inteles exact ceea ce am vrut noi sa trasmitem. Ceea ce suntem noi. Ar fi o realizare enorma”, marturiseste Ciprian. 

Povestea Ripperz Crew a inceput in 2006, cand Ciprian facea primii pasi de break dance, inspirat de succesul trupelor Simplu, Flying Steps si Animal X. Atunci se antrenau in scarile de bloc si erau mereu pusi pe fuga de vecini. Ionut s-a alaturat trupei in 2013, moment in care grupul lor era mai mare. Trei ani mai tarziu a venit si Oleg, dar in echipa nu mai ramasesera decat Ionut si Ciprian.

Acum nu se mai antreneaza in scara blocului. Au un „barlog” al lor in Bucuresti, care le pune la dispozitie toate conditiile pentru a face performanta. In prezent, toti trei se dedica exclusiv dansului si nu se imagineaza facand altceva.

„Am avut momente in care am fost tentat sa renunt, dar au fost pasagere. Stiam ca daca ma las de dans, sigur nu voi face nimic in viata. Acum, dansul e o ocupatie full time. Nu ma gandesc sa-mi iau un job, pentru ca as pierde din fluxul acesta de energie pe care l-as putea aloca grupului”, marturiseste Ciprian Rugina. 

Daca le apreciati devotamentul pentru dans si calitatile dezvaluite pe scena Romanii au talent, baietii de la Ripperz Crew asteapta sa-i sustineti in marea finala.

Romanii au talent e disponibil gratuit si pe protvplus.ro.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni