Dansatoarea Kennya, de la "Romanii au talent", are o meserie ascunsa

13 Mai 2014, 18:39


	Dansatoarea Kennya, de la "Romanii au talent", are o meserie ascunsa
Data: 13 Mai 2014

Kennya, dansatoarea care a hipnotizat toata suflarea masculina cand si-a dezvaluit ochii tatuati pe fese la "Romanii au talent", le ofera domnilor un nou motiv sa o admire.

Kennya este o dansatoare desavarsita, insa cu siguranta putini se asteptau ca ea sa se descurce si in bucatarie la fel de bine ca pe scena.

Oana, cunoscuta sub numele de Kennya, ofera adevarate show-uri de dans la bara si striptease, dar este si o bucatareasa exceptionala, lucru pe care l-a tinut secret pana acum.

Nici nu este de mirare ca se descurca foarte bine si la cratita, pentru ca are si o diploma de bucatar. Kennya a lucrat mai bine de 10 ani ca bucatar. Bruneta are cursuri in domeniu si sustine ca se descurca de minune in bucatarie, potrivit Cancan.ro.

Acesta meserie nu este la fel de banoasa ca cea pe care Oana o practica astazi, asa ca pana cand isi va crea un suport financiar, nu va reveni "la cratita".

Tanara a reusit sa capteze toata atentia la "Romanii au talent" in momentul in care s-a dezbracat, aratandu-si tatuajul inedit de pe fese, doi ochi, cu care a "hipnotizat" audienta.

Constienta ca se descurca de minune dansand provocator, Kennya vrea sa ramana cat mai mult in bransa, insa nu pentru totdeauna. Visul ei este acela de a avea propria afacere, un restaurant, care sa-i aduca un venit lunar consistent.


VEZI SI GALERIA FOTO DE MAI JOS!

FULLSCREEN
Dansatoarea Kennya, de la "Romanii au talent", are o meserie ascunsa
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO