Câți români au văzut cel de-al patrulea Golden Buzz din sezonul 9 Românii au talent

Câți români au văzut cel de-al patrulea Golden Buzz din sezonul 9 Românii au talent

Florin Călinescu a apăsat vineri seară cel de-al patrulea Golden Buzz al sezonului #9suprem Românii au talent. Juratul a fost fermecat de vocea angelică a Danielei Machidon și de carisma acesteia și a fost convins rapid că reprezentația concurentei merită butonul auriu și un loc în semifinale. 

Vineri, telespectatorii au fost martorii unui spectacol plin de bucurie, energie și emoție și au aplaudat talentul prezentat pe scenă în diverse forme, cu foarte multă dăruire și entuziasm, de către concurenți dornici să cucerească întreaga țară. 

Cea de-a opta ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.6 puncte de rating și 44.3% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 12.5% share.

Daniela Machidon

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:20, peste 3.8 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Iată mai jos momentul Golden Buzz! Daniela Machidon merge direct în semifinale

Copii extrem de talentați, tineri hotărâți și plini de entuziasm și concurenți trecuți de prima tinerețe, dar care nu au renunțat niciodată la visurile lor, au urcat aseară pe scena talentului și au făcut un spectacol extraordinar. Aceștia au prezentat momente de canto, breakdance, gimnastică, dans contemporan, rapp, actorie, arte marțiale, beatbox și acrobație la bară și au primit ropote de aplauze din partea publicului.

Eliza Dan și Tanabay Tokgoz

În urma reprezentațiilor din cea de-a opta ediție Românii au talent, cei care au primit 3 sau 4 DA din partea juraților sunt: Micii chitariști, Burning souls crew, Iosif Pușchiță, Trupa Eden, Vittorio Colombo, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Eliza Dan și Tanabay Tokgoz, Alexandru Badea, Irina Loghin, Ramona Suliță, Fedor Polyanskiy și Dina Ahmetgareeva, Lotul sportiv al Federației Române de karate kyokushin, Erik Tudoran și Duo Sienna.

Duo Sienna

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de momente fantastice!

Ediția Românii au talent de vineri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Românii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni