• PRO TV
  • Daca la "Romanii au talent" purta rochite sexy, acum Andra a adoptat un look de fata rea. Cum ii sta in jacheta de piele si ghete cu tinte: FOTO

Daca la "Romanii au talent" purta rochite sexy, acum Andra a adoptat un look de fata rea. Cum ii sta in jacheta de piele si ghete cu tinte: FOTO

Daca la "Romanii au talent" purta rochite sexy, acum Andra a adoptat un look de fata rea. Cum ii sta in jacheta de piele si ghete cu tinte: FOTO

Primul concert ProFM Christmas Live Sessions din seria acestei saptamani speciale pe care ProFM a pregatit-o pentru ascultatorii sai, a fost sustinut de Andra.

Artista nu a venit singura, ci impreuna cu fratele ei, Sandel, cumnata Aurora, si What’s Up. Artista a renuntat pentru o seara la rochitele sexy cu decolteu pe care le-a tot purtat pana acum si a adoptat un look nou, cu multa piele si tinte.





Asculta aici versiunea LIVE a piesei "K la
meteo"!

Andra le-a povestit celor care au fost pe receptie si Dj-ilor GreeG si Marius Onuc ca va pregati sarmale si oua umplute pentru masa de Craciun, ocazie cu care i-a dat si sfaturi de bucatarie lui Onuc. Dj-ul ProFM i-a spus ca el a folosit ata sa tina sarmalele grupate si credea ca si Andra face la fel, insa ea i-a explicat ca ar fi mai bine sa foloseasca scobitori. :)



Andra i-a incantat pe ascultatorii ProFM cu trei melodii: "K la meteo" – interpretata live impreuna cu What’s Up si doua colinde – "Aseara pe-nserate" si "Deschide poarta", cantate impreuna cu Aurora.

Asculta interpretarea Andrei AICI

Inainte de a fugi acasa, unde o asteptau musafirii, Andra le-a facut urari din suflet telespectatorilor MTV Romania, care vor urmari concertul ei de la ProFM pe data de 25 decembrie, in programul "X-Mas Music Mix".

ProFM Christmas Live Sessions continua si in aceasta seara, cand in studioul ProFM, de la ora 19:00, va sosi Corina.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni