Cursa talentelor a strans milioane de telespectatori in fata televizoarelor

Cursa talentelor a strans milioane de telespectatori in fata televizoarelor

Spectacolul a fost la superlativ in cea de-a treia editie a noului sezon Romanii au talent. Concurenti plini de ambitie, expresivitate, pasiune si dornici sa obtina cat mai multe DA-uri au urcat aseara pe scena talentului si i-au impresionat pe cei patru jurati, dar si pe Smiley si Pavel Bartos, care i-au incurajat pe toti din culise.

Cea de-a treia editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:07, la nivel national, peste 3.5 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 21:50, peste 4.5 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 20.6 puncte de rating si 44.5% share, de peste trei ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.3 puncte de rating si 13.5% share. 


Concurenti spectaculosi, emotii si cel de-al doilea semifinalist

Romanii au avut parte aseara de o editie senzationala Romanii au talent, cu momente inedite, reactii si replici neasteptate, emotie, dar si foarte multa distractie. Concurenti care au venit pentru prima data la preselectii, care s-au intors intr-o noua formula sau care ne incanta in fiecare sezon cu prezenta au creat un adevarat spectacol, reusind sa starneasca imaginatia celor din sala. Cel de-al doilea golden buzz a fost apasat aseara de Mihaela Radulescu si, astfel, am aflat cel de-al doilea semifinalist al sezonului sase.

Primele concurente care au incantat publicul au fost membrele grupului Kalokagathia. Costumate in Charlie Chaplin, cele cinci micute au fost gratioase, carismatice, pline de energie si au aratat juriului ca sunt si foarte talentate. in momentul jurizarii, incantata de prezenta fetitelor, Andra le-a spus la final: “Mergeti in etapa urmatoare cu 4 de DA!”. Grupul Kalokagathia isi continua drumul in competitie.

Corul Belcanto este unul dintre cele mai mari grupuri de la Romanii au talent, cu 44 de membri. Au cantat melodia Super trouper pe 4 voci, au transmis multa fericire si voie buna si i-au impresionat pe cei patru jurati. “Ma intreb daca a mai ramas cineva in Sarmas sau daca ati venit toti aici. Este aproape un gospel ce ati facut voi aici. Sunteti imbracate ca in gospel-urile americane. De data asta, DA!”, a spus Florin Calinescu. Corul Belcanto si-a implinit misiunea la preselectii si merge mai departe cu 4 de DA.

Ianosi Levente a transformat un hobby in sport de performanta, biketrial. Concurentul a demonstrat aseara ca acest sport nu are niciun secret pentru el, i-a tinut pe toti cu sufletul la gura in timpul momentului prezentat si a primit aplauze de la toti cei prezenti in sala. “La nivelul lui, asta a fost incalzire ce ne-a aratat azi. Sunt ferm convins ca poate sa faca spectacol oricand! DA!”, a spus Andi Moisescu. Ianosi Levente merge in etapa urmatoare cu 4 de DA. 

La numai 9 ani, Eduard Stoica a interpretat melodia House of the rising sun si a impresionat cu tehnica lui vocala de exceptie. Baiatul a transmis foarte multa siguranta, iar Mihaela i-a spus: “Noi cautam oameni talentati, iar tu ai, din punctul meu de vedere, un talent in care cred foarte tare. DA!”. Cu Eduard ne reintalnim in etapa urmatoare, unde merge cu 4 de DA.

Cei 12 membri ai Teatrului de umbre Verba din Ucraina au creat un moment artistic extraordinar, original, care a spus perfect o poveste. Concurentii au primit aprecierile juriului si aplauze din partea publicului. “Un moment foarte bun, pe care-l vad avand loc aici, la Romanii au talent, chiar daca ei sunt din Ucraina. DA!”, a spus Andi Moisescu. Membrii teatrului de umbre Verba merg mai departe cu 4 de DA.

Nadia Budurusi este acrobat, iar la preselectiile Romanii au talent a adus un moment incredibil de dans la bara, demonstrandu-si mobilitatea si talentul prin elemente extrem de dificile, executate perfect. Concurenta a transmis senzualitate, eleganta si feminitate, iar juriul a aplaudat evolutia ei. “Bravo! Sunteti aproape perfecta. Nu vad pana acolo, dar... Bravo!”, a spus Florin Calinescu. Nadia Budurusi merge in etapa urmatoare cu 4 de DA.

Grupul Dreams Drums Druum a facut din muzica un adevarat spectacol. Membrii grupului au avut ritm, au zambit pe toata durata momentului si au transmis foarte multa bucurie si emotie. Cei 13 concurenti au ajuns la sufletele juratilor, care au fost impresionati de performanta lor. “Pentru mine a fost o mare placere si o onoare sa va ascult aici, la Romanii au talent. Bine ati facut ca ati venit la noi!”, a spus Andra. Grupul Dreams Drums Druum merge mai departe in competitie cu 4 de DA.

Cinara Madimkulova a venit la preselectiile Romanii au talent din Kyrgyzstan. Concurenta a prezentat un numar riscant de acrobatie cu sageti, care necesita foarte multa mobilitate si precizie. S-a descurcat foarte bine si i-a cucerit pe toti cu frumusetea ei, dar mai ales cu reprezentatia sa inedita. “Mi-a placut foarte tare momentul, foarte diferit, deci, DA!”, i-a spus Mihaela. Cinara a obtinut 4 de DA si ne revedem cu ea in etapa urmatoare.

Cezara Blioju a transmis prin dans un mesaj al lui Charlie Chaplin din 1940. Concurenta a adus pe scena un moment de dans contemporan plin de emotie si expresivitate si a primit multe aplauze si laude. “Eu n-am nicio indoiala, eu cred ca ai venit in locul potrivit. Ne-ai prezentat o alta definitie a dansului si ma bucur foarte tare ca ai ales sa vii aici sa ne-o arati. DA!”, a spus Andi Moisescu. Chiar daca Florin nu a fost impresionat de numarul prezentat pe scena, Cezara Blioju a primit 3 de DA si merge in etapa urmatoare.

Doi dintre membrii trupei 3,14tA & Band Over au participat si anul trecut la Romanii au talent, dar s-au reintors sezonul acesta intr-o noua formula. Concurentii au cantat melodia Drink the water, iar juratii au fost incantati de aparitia lor si de momentul prezentat. “stii care a fost reactia mea anul trecut. Crede-ma, acum zambesc, sunt linistita, sunt fericita ca ai venit intr-o formula care cred ca te avantajeaza mai mult!”, i-a spus Andra solistului trupei. Trupa 3,14tA & Band Over a primit 4 de DA si merge mai departe.

Cel mai emotionant moment al serii a fost prezentat de Duo Cris & Lori. Cei doi concurenti au dansat si i-au lasat pe toti fara cuvinte. S-au completat perfect, au transmis sensibilitate, iubire si eleganta, toti au fost impresionati, iar Mihaela nu a ezitat sa apese butonul auriu si sa-i trimita direct in semifinale. “E un numar foarte original! Am facut ce am simtit eu. si am simtit foarte tare ca oamenii astia au ce sa caute in semifinala si sunt foarte mandra. Ei sunt un moment artistic de semifinala, de finala si, de ce nu, de marele premiu!”, a spus Mihaela, incantata de alegerea facuta. 

Doi instructori de kung-fu, Maria si Remzi Karatasoglu, au adus pe scena de la Romanii au talent un numar riscant, la care juriul cu greu s-a putut uita. Toate elementele periculoase executate de Remzi au fost aplaudate de public, iar la final Andi a spus: “As vrea sa le dam ocazia sa spuna tesekkurler (multumesc). DA si de la mine!”. Cei doi concurenti merg in etapa urmatoare cu 4 de DA.

Marius Gheorgiu a surprins juriul, dar si publicul, cu aparitia sa nonconformista. Concurentul a adus un moment de stand-up comedy, pe care a decis sa-l prezinte nud, acoperit doar de o chitara. “Eu zic ca e destul ca sa ne mentii intr-o nota pozitiva. Are continut, ai ales o forma indrazneata pentru unii. Mie mi se pare fireasca. DA!”, a spus Florin Calinescu. Marius a obtinut 4 de DA si merge mai departe in competitie.

Resciebelle Santiago a venit la Romanii au talent din Filipine. Frumoasa concurenta a interpretat perfect melodia I will always love you si a ridicat sala in picioare. Calitatile sale vocale si maniera in care a transmis piesa i-au impresionat pe jurati, care au aplaudat-o indelung si au spus la unison: “Mergi in etapa urmatoare cu 4 de DA!”.

Cea de-a treia editie Romanii au talent a fost una memorabila, plina de momente indite care au impresionat, energie, lacrimi de fericire, dar si numere amuzante.

Noi concurenti sunt gata sa-si demonstreze talentul si sa impresioneze juriului, vinerea viitoare, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni