Cum sa scapi de ore la scoala, fara sa chiulesti. Un truc atat de ingenios, incat nici colegii, nici profesorii nu vor banui nimic


	Cum sa scapi de ore la scoala, fara sa chiulesti. Un truc atat de ingenios, incat nici colegii, nici profesorii nu vor banui nimic
Citeste mai mult despre: Vlad Grigorescu, scoala, trucuri,
Data: 06 Martie 2014

Vlad Grigorescu, fostul concurent din sezonul trecut "Romanii au talent", dezvaluie cum reusea, pe vremea cand era elev, sa scape intreaga clasa de cate o ora, fara sa chiuleasca si fara ca profesorii sau colegii sa isi dea seama de metoda sa.

"Inventasem o metoda prin care reuseam sa scap toata clasa de cate o ora fara sa isi dea seama nimeni cum si in ce fel. Cand vedeam ca se apropie profesoara de clasa, intram, incuiam usa fara sa ma vada nimeni si strigam: "Profa!"

Toti faceau liniste pentru ca urma sa intre. Profesoara venea, incerca sa deschida usa si era incuiata. Din clasa nu se auzea nimic pentru ca toti o asteptau in liniste. Pleca, fiind convinsa ca noi nu mai eram.

Apoi ma duceam si descuiam usa, fara sa ma vada nimeni. Printr-un truc aparent simplu reuseam sa scap de ore", a marturisit Vlad Grigorescu.

ProTV prezinta: aplicatia care te transforma in marele castigator Romanii au talent. Fii eroul nostru! Intra aici!


 

"Clasa noastra era deja una cunoscuta pentru chiulurile in masa. Am fost uniti si la bune si la rele. Daca nu ne vedeau, banuiau ca am plecat si nu mai cautau alte raspunsuri.

Asa functioneaza si magia. Oamenii fac presupuneri. Daca stii sa profiti de asta, poti produce niste iluzii foarte frumoase" a adaugat fostul finalist de la "Romanii au talent".


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies