Cum îți poți susține concurentul favorit de la Românii au talent! Tu votezi, tu decizi!

Cum îți poți susține concurentul favorit de la Românii au talent! Tu votezi, tu decizi!

Vineri, 29 mai, 10 concurenți se vor înfrunta pentru marele premiu de 120.000 de euro, pentru cel mai talentat concurent din cel de-al zecelea sezon al show-ului ”Românii au talent”.

Sezonul acesta a fost suprinzător, atât pentru public și telespectatori, cât și pentru jurați. Numere inedite și nemaivăzute ne-au făcut în acest sezon să spunem că orice este posibil. Cele mai bune dintre ele au ajuns în finală, iar acum concurenții au nevoie de ajutorul tău. 

Vineri seară, de la ora 20:30, vor fi momente spectaculoase și pline de emoție, pregătite de cei 10 câștigători ai Golden Buzz-ului din acest sezon: Aura Marcu, Daria Călugăru, Duo Maintenant, Erno Varga, Gennady Tkachenko, Mihai Țigaret, Radu Palaniță, Sara Ardeleanu, Siena Vușcan, Theodor Marcu.

De asemenea, în finală, pe lângă premiul mult dorit de 120.000 de euro, vor exista și premiul pentru locul 2, în valoare de 20.000 de euro, și premiul pentru locul 3, în valoare de 10.000 de euro.

Talentul este la ei, iar votul e la tine. Tu poți decide care dintre cei 10 merită să câștige cele 3 premii puse la bătaie în sezonul 10 din Românii au talent. 

De asemenea, votul îți poate aduce unul din cele 30 premii oferite de LIDL. Îndrăznește să mizezi pe concurentul pe care-l vezi pe primul loc și poți câștiga vouchere de cumpărături de 250 de lei dacă vei avea dreptate!

Îți poți susține concurentul preferat, prin vot, trimițând codul de votare aferent fiecărui concurent, prin SMS la numarul 1264

Tariful este de 0.48 € (inclusiv TVA), iar numarul este accesibil din retelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil

Poți vota și online, accesând  https://vot.romaniiautalent.protv.ro/

Concurenții vor putea fi votați pentru marele premiu începând de vineri, de la ora 23:12.

Regulament aici




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni