Cristina Țopescu, reacție emoționantă după ce s-a uitat la televizor: „Când a început să cânte, m-a amuțit”

09 Februarie 2019, 17:12


	Cristina Țopescu, reacție emoționantă după ce s-a uitat la televizor: „Când a început să cânte, m-a amuțit”
Autor: Dan Brumar
Data: 09 Februarie 2019

Prezentatoarea TV Cristina Țopescu a fost impresionată de unul dintre cele mai emoționante momente din prima ediție a noului sezon Românii au talent.

Fiica marelui comentator sportiv Cristian Țopescu a scris pe Facebook că a urmărit debutul sezonului #9suprem de la PRO TV, unde a apreciat momentul în care „croitoreasa” din București, Ana-Maria Pantaze, și-a arătat pasiunea pentru muzică pe cea mai mare scenă a talentului din România.

„Vă uitați la Românii au talent? Am butonat și am dat peste o fată simplă, cu muuult bun simț, croitoreasă, care, dupa ce a spus: „o să cânt o piesă care MĂ SPECIFICĂ”, iar eu, ca mulți alții, am zâmbit puțin răutăcios, când a început să cânte, m-a amuțit. Cât de des suntem dispuși să fim superficiali, cât de rar judecăm, uitând că avem și inimă. Mi-a dat o lecție fata asta și-n cinstea ei, de acum, o să spun și eu uneori, în diverse contexte: MĂ SPECIFICĂ !:) Emoționant”, a scris Cristina Țopescu pe Facebook.

Ana-Maria Pantaze, o croitoreasă de 38 de ani din București, i-a uimit pe jurați cu vocea ei, mai ales că nu mai cântase niciodată pe o scenă. Tânăra concurentă s-a înscris la Românii au talent după ce anterior cântase doar la karaoke. Mihai Petre i-a surprins pe toți acordându-i primul Golden Buzz al noului sezon Românii au talent, iar ceilalți jurați au considerat că a fost o decizie inspirată.

„Mi se pare că tu ești esența acestui show. Eu am lipsit ceva vreme, dar întotdeauna am crezut că show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne izbesc de ne ia naiba”, i-a spus Mihai Petre după ce a îmbrățișat-o. 

Pentru prima audiție, Ana-Maria a ales o piesă extrem de complicată, interpretată prima dată de Etta JamesI would rather go blind. Ea va merge în etapa următoare.

Fii eroul nostru și vinerea viitoare, Românii au talent continuă!

FULLSCREEN
Cristina Țopescu, reacție emoționantă după ce s-a uitat la televizor: „Când a început să cânte, m-a amuțit”
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO