• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cristina Bondoc si Alina Dinca au impresionat pana la lacrimi juriul si publicul de la "Romanii au talent"!

Cristina Bondoc si Alina Dinca au impresionat pana la lacrimi juriul si publicul de la "Romanii au talent"!

Cristina Bondoc si Alina Dinca au impresionat pana la lacrimi juriul si publicul de la "Romanii au talent"!

Cristina Bondoc din Tulcea, 22 ani, si Alina Dinca din Bucuresti, 20 ani, au impreisonat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au talent. Prima oara au vrut sa concureze separat dar, fiind bune prietene, au hotarat sa vina sa cante impreuna pe scena de la "Romanii au talent".

Cand au inceput sa cante, Andra i-a arata lui Andi ca i s-a facut pielea de gaina si chiar a plans de emotia pe care cantecul lor a transmis-o din plin. Cele doua fete au reusit sa-l emotioneze pana si pe Mihai Petre.

Andra abia a putut vorbi la finalul numarului lor in timpo ce Andi a afirmat ca sunt demne de finala. Cu vocea plina de emotii, Mihai Petre a spus ca i-a placut la nebunie si le-a spus ca el se astepta ca ele sa fie chiar surori. Dupa ce si-a sters lacrimile Andra le-a spus ca  au voci superbe “Sunteti extrem de talentate”.

Cu 3 de DA ele au mers mai departe, unde Mihai Petre le-a sfatuit sa gaseasca si un nume care sa le reprezinte ca duo. In culise, ele au marturisit ca le-a fost foarte frica pentru ca au cantat fiind racite si s-au temut de reactia publicului la vederea lor, ele fiind mai “rotunjoare”.

Fetele au marturisit ca nu se asteptau la o asemenea reactie din partea publicului sau a juriului, pentru ca de cele mai multe ori s-au lovit de tot felul de prejudecati legate de felul in care arata. “Am simtit ca la inceput publicul a fost sceptic. Prima impresie conteaza, dar ne bucuram ca am reusit sa le demosntram contrariul”, au spus ele.

Vezi aici cum au cantat Cristina si Alina!


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni