• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Prima fotografie cu familia Gog in formula de patru. Cat de frumoasa e sotia mentalistului si cat de simpatici sunt cei doi copii ai lor

Prima fotografie cu familia Gog in formula de patru. Cat de frumoasa e sotia mentalistului si cat de simpatici sunt cei doi copii ai lor

Prima fotografie cu familia Gog in formula de patru. Cat de frumoasa e sotia mentalistului si cat de simpatici sunt cei doi copii ai lor

Cristian Gog este un barbat implinit pe toate planurile: este solictitat in permanenta pentru spectacole de magie dupa ce a devenit cunoscut in urma cu doi ani, cand a castigat "Romanii au talent" si are o familie superba.

La inceputul verii, Cristian Gog a devenit tatic pentru a doua oara, iar acum mentalistul se poate lauda cu doi copii frumosi si sanatosi si o sotie frumoasa, care il sustine in tot ce face.

Anul 2012 a fost cu siguranta unul dintre cei mai frumosi pentru familia Gog: Cristian a castigat 120.000 de euro la "Romanii au talent", iar sotia sa, Adriana, l-a adus pe lume pe Lucas. Baietelul creste vazand cu ochii, iar parintii lui sunt mandri de el. Recent, mentalistul s-a bucurat de o vacanta in Delta Dunarii, alaturi de sotie si de cei doi copii si a postat mai multe fotografii cu familia sa pe o retea de socializare.

 

Oglinda, oglinjoara, cine-I cel mai talentat din tara? Sa fii chiar TU? Fa-ti curaj si arata-ti talentul intregii tari. Inscrie-te aici si FII EROUL NOSTRU in Sezonul 5!

 

 


 





Baietelul, pe nume Lucas Cristian, a venit pe lume pe 14 iulie 2012, la o clinica privata din Targu Mures, cu o greutate la nastere de 3,200 kg. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni