• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cristian Gog are o noua pasiune. Putem noi ca oameni sa ghicim ce-l face fericit pe mentalistul de la Romanii au talent?

Cristian Gog are o noua pasiune. Putem noi ca oameni sa ghicim ce-l face fericit pe mentalistul de la Romanii au talent?

Cristian Gog are o noua pasiune. Putem noi ca oameni sa ghicim ce-l face fericit pe mentalistul de la Romanii au talent?

Castigatorul sezonului 2 Romanii au talent, Cristian Gog, nu are timp sa se plictiseasca. Mentalistul din Cluj, care si-a adjudecat trofeul de cel mai talentat roman in anul 2012, a dezvoltat o noua pasiune. Aflati totul din interviul pe care ni l-a acordat.

Un vrajitor de secol XXI, Cristian Gog (36 de ani) s-a jucat cu mintile noastre la Romanii au talent cum n-o mai facuse nimeni pana atunci. Talentul sau de a capta atentia tuturor l-a ajutat si dupa show-ul de la Pro TV. Deci, Cristian, mai sucesti mintile oamenilor?

„Da, fac in continuare show-uri. Nu am renuntat la spectacolele mele de magie, dar particip doar la evenimente private, corporate. E foarte greu sa organizezi evenimente publice. Am inceput un turneu, dar nu am ajuns in toate orasele in care am vrut sa merg. E complicat din punctul de vedere al infrastructurii. Eu, ca om implicat in organizarea unui astfel de spectacol, ma simteam jenat sa-i pun pe oameni sa plateasca bilet, dar in sala aceea sa fie praf, sa miroasa a mucegai si asa mai departe”.


Sursa foto: Raducu Popa

Ce e nou în viata ta?

Mi-am descoperit o noua pasiune. Sunt extrem de fascinat de universul acesta al criptomonedelor. M-am gandit la viitorul copiilor mei, in primul rand, si m-am documentat pentru a-mi da seama cam ce ar fi de viitor. Sa fac un minim efort acum pentru mine, dar care sa insemne mai mult pentru ei in viitor. Am inceput sa vad cu alti ochi piata investitiilor, dupa care am inceput sa investesc, si timp si bani, in monede virtuale”.

Ai doi copii minunati. Cum decurge o zi din viata voastra de familie?

„Primul lucru pe care il fac dimineata e sa-mi verific mesajele de pe mail, dupa care ii duc pe copii la gradinita. Ma intorc acasa, unde imi vad de ale mele, dupa care ma duc inapoi la gradi ca sa-i iau pe copii. Luam masa impreuna și ne jucam, fie in casa, fie in parculetul de langa, dupa care ne pregatim pentru a doua zi. Incerc sa petrec cat mai mult timp cu ei, fiindca la final de saptamana nu prea sunt pe acasa, ci la show-urile private la care sunt chemat”.


Elias (blond) si Lucas Cristian, mandria Adrianei si a lui Cristian Gog

Dar la Romanii au talent te mai uiti?


„Urmaresc show-ul de fiecare data cand sunt acasa. Chiar daca fac altceva atunci, las televizorul deschis si mai tot timpul vad ceva care ma capteaza. Ma uit la acel moment, dupa care sfarsesc prin a urmari toata emisiunea. Imi place foarte mult Alla, e de la noi din Cluj. Imi pare rau ca nu am fost la preselectii, de obicei vin cand sunt la Cluj”.

Te mai implici in proiecte sociale?

„Dupa succesul de la Romanii au talent, m-am implicat si mai mult in proiecte sociale. La vremea respectiva eram presedintele unei asociatii, Magic People, prin care am derulat cel mai cunoscut proiect al nostru, Nepoti de Craciun. Eu mi-am dorit inca de atunci sa-l duc la alt nivel, am spus asta inclusiv pe scena imediat dupa ce am castigat finala. Si am reusit sa-l crestem mai mult decat am sperat. Anul trecut am fost in patru judete si am ajutat peste 3000 de varstnici. Sunt bunicutii nostri”, ne-a spus Cristian.



Cristian Gog a castigat editia din 2012 a celui mai iubit show din tara, Romanii au talent. Iata mai jos evolutia lui din finala!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni