• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cristian Gog face o dezvaluire surprinzatoare. Ce avea in buzunar in ziua in care a castigat marele premiu la "Romanii au talent"

Cristian Gog face o dezvaluire surprinzatoare. Ce avea in buzunar in ziua in care a castigat marele premiu la "Romanii au talent"

Cristian Gog face o dezvaluire surprinzatoare. Ce avea in buzunar in ziua in care a castigat marele premiu la "Romanii au talent"

Cristian Gog a facut o dezvaluire inedita fanilor sai de pe Facebook.

"Am gasit astazi in buzunarul unui sacou, un biletel simpatic ce era plasat pe parbrizul masinii mele, in ziua in care am castigat "Romanii au talent".

Imi aduc aminte ca m-a bucurat enorm sa il citesc si sa imi dau seama cati sustinatori am eu si cati apreciaza ceea ce fac!

Iata, astazi pot spune ca a fost o prevestire buna micul mesaj. Va multumesc Miruna si Sabina, va multumesc voua, tuturor celor care ati crezut in mine!
" a scris mentalistul pe pagina sa de Facebook.

Vezi aici cele mai tari momente din "Romanii au talent" - Sezonul 1 



Mentalistul Cristian Gog este marele castigator al sezonului 2 din "Romanii au talent" si al premiului de 120.000 de euro. Podiumul a fost completat de Mihai Petraiche, pe locul 2, si Cristian Leana pe 3.



Eroii se intorc la ProTV. Pe 15 februarie incepe show-ul "Romanii au talent", sezonul al treilea!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni