• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Concurentii fac din curaj spectacol in ultima editie de preselectii din sezonul 8 Romanii au talent! Maine, de la 20:30

Concurentii fac din curaj spectacol in ultima editie de preselectii din sezonul 8 Romanii au talent! Maine, de la 20:30

Concurentii fac din curaj spectacol in ultima editie de preselectii din sezonul 8 Romanii au talent! Maine, de la 20:30

Cei care fac ceva din orice si, mai ales, cei care fac din curajul lor spectacol urca vinerea aceasta pe scena show-ului suprem, Romanii au talent! In ultima editie de preselectii din cel de-al optulea sezon ne vom bucura de momente senzationale aduse pe scena de romani hotarati sa cucereasca intreaga lume.

Maine, de la 20:30, o membra a Lotului National de Scrima urca pe scena Romanii au talent pentru a-si prezenta una dintre pasiunile sale si ii cucereste pe jurati si pe Smiley si Pavel cu prezenta ei. Fiind vorba despre un hobby al acesteia, juratii isi spun pe rand parerea despre pasiuni, timp liber si serviciu. ”Daca ai o pasiune, ea nu trebuie neaparat sa se transforme intr-o meserie. Pur si simplu poate ramane la nivel de pasiune. Eu, de exemplu, am damblaua sa bat tobele, dar niciodata nu o sa fac din asta o meserie.”,  ii spune Andi, iar Florin continua cu zambetul pe buze: ”Mie imi place sa bat campii si am facut din asta o meserie.”. Dupa ce fata paraseste scena, juratii continua sa dezbata pe tema alegerii facute de ea. Despre ce este vorba, vedem vinerea aceasta, in cel mai tare show de divertisment.

Naiul cucereste publicul la Romanii au talent cu ajutorul unei concurente care studiaza acest instrument in Olanda... de la un olandez! Reprezentatia ii uimeste pe toti, iar juriul este impresionat de talentul ei. ”Daca ai si atingerea aripii de inger, sublimul are deja o explicatie.”, spune Mihaela, fermecata de momentul prezentat. ”Esti un Jimi Hendrix al naiului!”, spune Florin, iar Andra continua la finalul numarului: ”Este genul de roman care merge in strainatate si ne face mandri ca suntem romani! Bravo ei!”.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni