• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Peste 3 milioane de români au urmărit cea de-a șaptea ediție a sezonului #9suprem Românii au talent!

Peste 3 milioane de români au urmărit cea de-a șaptea ediție a sezonului #9suprem Românii au talent!

Peste 3 milioane de români au urmărit cea de-a șaptea ediție a sezonului #9suprem Românii au talent!

Show-ul Românii au talent a încântat vineri seară telespectatorii cu bucuria, strălucirea și entuziasmul concurenților care au intrat pe scenă hotărâți să-și prezinte cât mai bine cu putință reprezentațiile pregătite pentru această ediție. 

Jurații au aplaudat talentul, s-au lăsat purtați pe aripile distracției și li s-au alăturat unor participanți în pași de dans. Au învățat mișcări noi și au fost uimiți de aptitudinile unor concurenți care nu au renunțat la dorințele lor, care au făcut spectacol și au reușit să cucerească inimile românilor.

Citește și: Emili Moskalenko, gimnasta de 12 ani de la Românii au talent, sezonul 9: ”Sunt unică”

Cea de-a șaptea ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.3 puncte de rating și 45.3% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.5 puncte de rating și 13.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:17, peste 3.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenții au făcut aseară spectacol pe scena talentului cu momente de popping, dans sportiv, stand up comedy, step, canto, acrobație, bachata, magie, salsa, breakdance, jonglerie cu pizza, dans contemporan și pole dance și au primit ropote de aplauze din partea celor prezenți în sală. A fost o atmosferă extraordinară, iar cei care au reușit să impresioneze juriul au primit și laudele acestora, dar și 3 sau 4 DA. 

Dan’s discovery, Fulvio Balboni, Victor Vacarciuc, grupul Bimbam, Alexandru Ghițescu, Duo thunder, Cristian Fota și Raluca Burlacu, Gyula Suketes, Cristian Nistor, Alin Luțu, Simona Petric, Trio Braica, Viorel Stănescu, Noris Lobonțiu, George Toader, Măriuca Iordache și Emili Moskalenko au fost cei care au trecut cu brio aseară de jurizare.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție fantastică!

Ediția Românii au talent de ieri seară este disponibilă integral pe protvplus.ro.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni