• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ceterasul Vasilica spune cum i s-a schimbat viata dupa "Romanii au talent": "N-am avut niciun week-end liber pana acum!"

Ceterasul Vasilica spune cum i s-a schimbat viata dupa "Romanii au talent": "N-am avut niciun week-end liber pana acum!"

Ceterasul Vasilica spune cum i s-a schimbat <span style="color:#f00;">viata dupa "Romanii au talent":</span> "N-am avut niciun week-end liber pana acum!"

Pentru ceterasul din Maramures care a impresionat o tara intreaga cu arcusul sau, participarea la “Romanii au talent” a fost unul dintre cele mai bune lucruri din viata lui.

Am reusit sa imi creez o imagine, un nume si sa fiu apreciat de cei care iubesc folclorul autentic. Acum sunt cunoscut in toata tara, nu doar in comuna in care m-am nascut si cele 2 sate vecine”, a povestit Vasilica.


In momentul de fata, Vasilica Godja lucreaza la un album pe care il va lansa in aceasta toamna si este mai mult decat ocupat cu tot felul de evenimente.


Vara asta nu am avut nici macar un weekend liber! Dar ii bine! :) Eu stiu ca acum urmeaza preselectiile pentru un nou sezon si ii sfatuiesc pe cei care au ceva de aratat sa mearga neaparat la concurs. E o mare sansa!”, a mai povestit el.


Ai un talent si vrei sa stie o tara intreaga? Afla chiar aici cum te inscrii la Romanii au talent - sezonul 3

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni