• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • "Cel mai frumos selfie" al zilei. Andra si Catalin Maruta sunt niste parinti impliniti. Cat de mare a crescut David

"Cel mai frumos selfie" al zilei. Andra si Catalin Maruta sunt niste parinti impliniti. Cat de mare a crescut David

"Cel mai frumos selfie" al zilei. Andra si Catalin Maruta sunt niste parinti impliniti. Cat de mare a crescut David

Pentru Andra si Catalin Maruta anul 2015 se pare ca este unul cat se poate de reusit. Recent, jurata de la "Romanii au talent" a anuntat ca este insarcinta pentru a doua oara si ca micutul David va avea o surioara.

Catalin Maruta este un tatic implinit. Prezentatorul TV si-a dorit sa aiba o familie numeroasa, iar acum visul sau este pe cale sa se implineasca. In vara acestui an, Andra va aduce pe lume o fetita, al carei nume va fi Alma, Eva, Maria sau Ioana.

"Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impart cu voi acest lucru... Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni! Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar cateodata nu sunt in stare sa-mi spun nici mie asa ceva, de teama ca ma voi trezi si voi constata ca totul a fost doar o poveste frumoasa a somnului meu. Dar e adevarat !!! In iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioara !... Va voi mai povesti cum decurge totul, va promit! Si va doresc sa fiti cel putin la fel de fericiti ca mine, toata viata voastra!", a anuntat artista.

Citeste si: Andra, la plimbare, in parc. Cum arata jurata de la "Romanii au talent" intr-o zi normala din viata ei

Se pare ca micutul David este dornic sa isi cunoasca surioara, Andra povestind ca, inainte sa plece la gradinita, baietelul vine mereu sa o mangaie pe burtica si sa salute bebelusul.

David a crescut si s-a transformat intr-un baietel adorabil, iar acest lucru este vizibil si in cea mai recent imagine publicata de Andra pe contul sau de Facebook. Jurata de la "Romanii au talent" a publicat un selfie in care apar Catalin Maruta si baietelul sau. Fotografia a strans o multime de like-uri si publicul a fost de parere ca Andra are "o familie foarte frumoasa".

Cel mai frumos selfie pe ziua de azi ... ❤️! Va iubesc Catalin & David !

Posted by Andra Music on Thursday, April 2, 2015

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni