Smiley va cânta melodia "Song about nothing" în marea finală de la Românii au talent

Smiley va cânta melodia "Song about nothing" în marea finală de la Românii au talent

Cei mai talentați dintre eroi intră în lupta supremă pentru votul publicului! Mâine, de la 20:30, cei 11 finaliști încep lupta pentru titlul de cel mai talentat român și premiul în valoare de 120.000 de euro, în marea finală Românii au talent! 

Ana Maria Pantaze, Andreea Tucaliuc, Anton Joseph, Aris Negoiță, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Ema Stoian, Magitot, Rareș Bratu, Isabela Stănescu și Stevie Starr sunt pregătiți pentru seara vieții lor, aplauzele sunt gata să fie auzite, iar votul va decide câștigătorul sezonului #9suprem.

Concurenții sunt nerăbdători să urce din nou pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon, și să le aducă telespectatorilor un spectacol de neuitat.

Vineri, publicul va alege cine va câștiga titlul de cel mai talentat român! Concurenții pot fi votați prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), 10 sms-uri/ sesiunea de votare, după START VOT, folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării.

Tot mâine, în marea finală, Smiley și trupa sa vor cânta cea mai nouă piesă, Song about nothing. „Cred că avem nevoie de ceva mai multă veselie în lume, așa că am decis să lansez mai multă muzică cu mesaje pozitive și vesele. Song about nothing e abia începutul, e un joc în care tot ce trebuie sa faci este să dansezi… așa cum simți. Așa ne vom distra împreună vineri, în finala Românii au talent. Cu voie bună și chef de dans.”, a spus Smiley.

Marea finală e aproape, iar spectacolul va fi garantat, vineri, de la 20:30!

Românii au talent - Fii eroul nostru!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni