Cei mai talentați 11 concurenți ai sezonului 12 Românii au talent sunt gata pentru marea finală

Cei mai talentați 11 concurenți ai sezonului 12 Românii au talent sunt gata pentru marea finală

Au visat. Au muncit. Au oferit moment de neuitat. Au avut parte de cele mai intense trăiri. Au reușit să ajungă la inimile juraților și ale celor de acasă. 

X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă sunt cei care vor oferi, în această seară, un spectacol de neratat. 

Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului. 

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro

Tot în această seară, Alex Dowis, DJ Hugo, Eva Nicolescu și Darius Mabda vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale. 

Concurenții sunt nerăbdători să urce, din nou, pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon și să le aducă telespectatorilor un spectacol total. Un moment special va fi oferit de Laura Bretan, cea care a reușit să impresioneze și să câștige unul dintre sezoanele anterioare ale celui mai iubit show de divertisment din România. 

Marea finală Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni