• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • CEA MAI GREA decizie pe care a trebuit s-o ia juriul pana acum, la "Romanii au talent": "Multi, da' buni!"

CEA MAI GREA decizie pe care a trebuit s-o ia juriul pana acum, la "Romanii au talent": "Multi, da' buni!"

<span style="color:#f00;">CEA MAI GREA decizie </span>pe care a trebuit s-o ia juriul pana acum, la "Romanii au talent":<span style="color:#f00;"> "Multi, da' buni!"</span>

Juratii au fost nevoiti sa aleaga intre Constanta Cobzariu si Aset Crew. Cu toate ca Andra si-ar fi dorit s-o asculte pe doamna Constanta si in finala, Aset Crew au fost norocosii care vor merge mai departe in urma celor doua voturi ale juratilor Andi Moisescu si Mihai Petre. 

Aset Crew:

 

Chiar daca a cantat foarte bine si s-a simtit in mod evident o evolutie fata de preselectii, atat din punct de vedere vocal, cat si al prezentei scenice, Constanta Cobzariu nu a putut merge mai departe, dar a reusit ceea ce si-a dorit toata viata: sa cante si sa impresioneze lumea cu timbrul sau special.

A venit sa bucure lumea si a reusit. Ea nu poate fi numita decat o invingatoare, pentru ca la cei 57 de ani ai sai a avut curajul pentru prima oara in viata sa se dezvaluie lumii intregi si sa dea glas umei mari pasiuni: muzica.

Norocosii care s-au clasat pe locul al treilea si care vor merge direct in finala sunt dansatorii de la Aset Crew. “Multi, da’ buni!” a fost remarca lui Andi Moisescu de la finalul numarului lor. Mihai Petre a apreciat foarte mult sincronizarea si energia lor, iar de la Andra au primit felicitari pentru tot ceea ce au aratat pe scena.

Constanta Cobzariu:



Vezi show-ul INTEGRAL pe voyo.ro!

Facebook.com/Romaniiautalent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni