Ce vis a avut Sergiu Hudrea in copilarie si de ce nu i s-a implinit

Ce vis a avut Sergiu Hudrea in copilarie si de ce nu i s-a implinit

Calificat in marea finala Romanii au talent, Sergiu Hudrea isi acordeaza chitara pentru ultimul act al competitiei. Tanarul de 21 de ani are o relatie speciala cu instrumentul sau favorit, pe care era sa-l tradeze in adolescenta.

Sergiu Hudrea a adus doua momente de virtuozitate pe scena Romanii au talent, care l-au propulsat in finala celui mai iubit concurs de talente din Romania. E recunoscator ca i s-a oferit sansa de a canta in fata a milioane de telespectatori, cel mai numeros public pe care l-a avut pana acum. In adolescenta visa la marile scene, insa simtea ca muzica lui nu are cum sa atraga valuri de admiratori. 

Ma visam star rock, desi nu am avut vreun model, vreun chitarist care sa ma determine sa fac asta. La 13 ani mi-am luat o chitara electrica si am incercat sa cant, sa vad ce iese. Dar, ce sa vezi? De cand am cumparat-o a ramas in acelasi loc, nu am mai folosit-o. E in dulap, plina de praf. Nu am avut nici o atractie pentru ea”, marturiseste Sergiu.

Tanarul de 21 de ani este student in anul doi la Conservatorul din Lille, Franta. A vazut multi tineri care s-au apucat sa studieze chitara pentru a atrage fete. La el n-a fost asa, insa admiratoarele au venit in valuri, pe parcurs. „Eu am mers pe chitara clasica pentru ca mi-a placut mie. Dar s-a intamplat sa am si multe admiratoare, desi nu acesta era scopul. A fost un bonus binevenit”, spune Sergiu Hudrea, care in prezent e „liber de sarcini”. Nu are prietena, iar unul din motive ar fi ca nu a facut eforturi in a-si gasi o partenera de viata. Toate la timpul lor, spune Sergiu, insa, daca ar fi sa se intample, ea ar trebui sa arate cam asa:

„Fetelor trebuie sa le acorzi foarte multa atentie si, de multe ori, aici poate interveni o mica gelozie daca investesti prea mult timp in munca ta. Cu siguranta ca fata care isi va putea face loc in inima mea va trebui sa inteleaga acest lucru. Cred ca cel mai important lucru intr-o relatie este ca acele persoane sa se inteleaga una pe cealalta. Nu sunt deloc superficial, dar acea fata ar trebui sa ma atraga si fizic si sa fie capabila sa mentina flacara aprinsa”.

Grozav, Sergiu! Stim cel putin 368.543 de fete din Romania care intrunesc aceste criterii. Speram sa faci alegerea cea buna.

Dar inainte sa aflati daca Sergiu Hudrea si-a gasit jumatatea sau nu, aveti ocazia sa-l vedeti in marea finala Romanii au talent, care este vineri seara, incepand cu ora 20:30. Daca il considerati cel mai talentat roman, puneti mana pe telefon si votati-l!

Vezi Romanii au talent gratuit si pe protvplus.ro!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni