Ce moment artistic a reusit sa il impresioneze pe Florin Calinescu pana la lacrimi

Ce moment artistic a reusit sa il impresioneze pe Florin Calinescu pana la lacrimi

Scena Romanii au talent este locul in care toate dorintele prind viata, iar talentul autentic este prezentat in toate formele sale surprinzatoare!

Vinerea aceasta, noi momente inedite au avut loc pe marea scena a talentelor, iar juratii au fost din nou impresionati. Florin Calinescu a fost complet emotionat de momentul artistic pe care o tanara l-a interpretat pe scena Romanii au talent. 

Roxana Zorzolan este o tanara in varsta de 20 de ani, o adevarata artista care canta si deseneaza si acorda mult timp acestor pasiuni. Fata a avut o copilarie foarte frumoasa la sat. In momentul in care a venit in capitala, a simtit cum toata agitatia o influenteaza si tot ce isi dorea era sa isi gaseasca linistea si inspiratia. 

Este studenta la Facultatea de Desen, deoarece simtea ca acest lucru o defineste cel mai bine si mai ales pentru ca ii era frica sa cante si sa se afiseze in fata oamenilor. Motivul principal pentru care a venit la "Romanii au talent" este, in special, deoarece isi doreste sa isi invinga aceste frici si temeri si sa reuseasca sa ajunga cat mai aproape de ea, de cine este cu adevarat si sa fie libera. 

In momentul emotionant pe care l-a sustinut pe marea scena a talentelor, tanara a imbinat poezia cu muzica. Versurile pe care fata le-a compus si vocea suava si extraordinara pe care o are, a impresionat pana la lacrimi juratii, toata lumea ridicandu-se in picioare la finalul momentului. 

Florin Calinescu a fost cel mai mult impresionat de acest moment, ramanand in picioare dupa ce momentul s-a terminat. 

"Esti un artist atat de profund si de complex, incat am o singura rugaminte. Esti foarte tanara, ai grija sa nu arzi prea repede, pentru ca foarte putina lume se poate apropia de incandescenta ta. Te rog mult ai grija de tine. Ai prea multa energie creatoare in tine!", au fost cuvintele spuse cu multa emotie de catre juratul Florin Calinescu. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni