• PRO TV
  • Ce mai face acum Choupette, pisica milionară a regretatului Karl Lagerfeld

Ce mai face acum Choupette, pisica milionară a regretatului Karl Lagerfeld

Ce mai face acum Choupette, pisica milionară a regretatului Karl Lagerfeld

La doi ani de la moartea lui Karl Lagerfeld, iubita sa pisica, Choupette, a dispărut din lumina reflectoarelor.

În noaptea în care legenda de la Chanel, Karl Lagerfeld, murea, pisica sa iubită, Choupette, era preocupată să petreacă clipe de relaxare urmărind la televizor emisiunea ”The Bachelor”, fără să aibă idee de tragedia ce urma să se întâmple. 

Pisica, de rasă birmaneză, a rămas astfel orfană acum doi ani, când Karl Lagerfeld a murit în urma complicațiilor de la cancerul pancreatic de care suferea, la vârsta de 85 de ani.

La urma urmei, Choupette a fost una dintre marile iubiri ale designerului. Mogulul fashion nu a fost niciodată căsătorit, dar a mărturisit că, dacă ar fi putut, și-ar fi unit destinul cu pisica sa răsfățată.

De altfel, când era Karl în viață, Choupette avea două servitoare personale, un iPad, mergea la shopping și lua cina din farfurii de porțelan, stând la masă cu designerul. 

”Urăște alte animale și urăște copiii”, obișnuia să spună Karl despre ea. ”Îi place să se joace cu cele două îngrijitoare și cu mine. Ele au grijă de blana ei frumoasă, îi fac tratamente la ochi. Ea este centrul universului. Dacă o vedeți, înțelegeți despre ce vorbesc”.  

Comparând-o cu legendara actriță Greta Garbo, Lagerfeld mai spunea: ”Are ceva memorabil, felul în care se mișcă, felul în care se joacă. Este o sursă de inspirație pentru eleganță. Pentru atitudine”.  

Este și motivul pentru care Karl i-a lăsat lui Choupette o mare parte din averea sa, estimată la 178 de milioane de lire sterline. 

Nu că ar fi avut nevoie, pisica strângând singură 3 milioane de lire sterline doar din contractele de modelling și publicitate. 

Un purtător de cuvânt a declarat pentru Mirror Online că Choupette a trecut cu greu de perioada de doliu.

„La o vârstă așa de fragedă, pentru o pisică, doliul este foarte dificil. Karl Lagerfeld va fi mereu tăticul ei. Ea speră ca fanii ei loiali să continue să o iubească pentru a-i ușura astfel durerea”. 

La ora actuală, pisica este încă vie și continuă să trăiască în cele mai bune condiții, în ciuda pierderii suferite. 

În ianuarie 2020, Caroline Lebar, șefa de PR pentru brandul Karl Lagerfeld, a menționat pentru New York Times că felina locuiește acum cu ”dădaca ei”, menajera Françoise Caçote.

”Trăiește cu dădaca ei la Paris. Este într-o formă bună și se bucură de multă iubire. Vine din când în când la agenție pentru a-și face poze pentru contul ei de Instagram.”

Din pozele postate pe social media, reiese că Choupette trăiește o viață plină de opulență, mergând în vacanțe la soare sau la zăpadă, bea cafea pentru pisici și se răsfață cu bunătăți Chanel. 

Foto: Profimediaimages.ro



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni