• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ce a spus Lorelai dupa ce a aflat ca e marea castigatoare Romanii au Talent. Raspunsul baietilor de la OK World Wide

Ce a spus Lorelai dupa ce a aflat ca e marea castigatoare Romanii au Talent. Raspunsul baietilor de la OK World Wide

Ce a spus Lorelai dupa ce a aflat ca e marea castigatoare Romanii au Talent. Raspunsul baietilor de la OK World Wide

Marea finala Romanii au Talent a adus fata in fata doua numere senzationale. In ultimul act al votarii, baietii de la OK World Wide au ajuns sa se "dueleze" in voturi cu Lorelai Mosnegutu, care a devenit, in cele din urma, castigatoarea sezonului #7epic.

Imediat dupa aflarea vestii, micuta Lorelai a spus: ”Ma simt extraordinar, ma bucur nespus de mult ca sunt cea mai talentata romanca din 2017. Le multumesc din suflet Mihaelei Radulescu pentru tot sprijinul acordat, mamei Vio, producatorilor acestei minunate emisiuni, doamnei mezzosoprane Adina Sima si doamnei regizor Silvia Ionescu, dar in primul rand vreau sa le multumesc din suflet tuturor fanilor care m-au votat, sa fie binecuvantati si nu o sa-i dezamagesc niciodata.



La randul lor, baietii de la OK World Wide au profitat de pagina lor oficiala de Facebook pentru a le transmite un mesaj fanilor: "Multumim tuturor celor care ne-au votat in Finala. Speram ca va placut prestatia noastra, noi suntem foarte bucurosi si mandri ca am facut un show de exceptie si ne-a iesit tot ce ne-am planuit si am ajuns pana in finala pe locul 2. Noi nu ne vom opri aici drumul nostru abia incepe. Multumim inca o data tuturor Romanilor care ne-au sustinut. "


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni