• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ce a aratat pe scena o tanara la preselectiile de la "Romanii au talent". Andra nu a putut sa priveasca momentul

Ce a aratat pe scena o tanara la preselectiile de la "Romanii au talent". Andra nu a putut sa priveasca momentul

Ce a aratat pe scena o tanara la preselectiile de la "Romanii au talent". Andra nu a putut sa priveasca momentul

Preselectiile "Romanii au talent" de la Chisinau a reunit talente atat din Republica Moldova, cat si din Ucraina, iar concurentii s-au intrecut sa-i convinga pe cei trei jurati ca merita sa mearga mai departe.

O tanara a reusit sa-i impresioneze pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre cu un numar de contorsionism iesit din comun.

"ROMANII AU TALENT" -  in curand la ProTV, sezonul 4

Concurenta din Chisinau s-a ghemuit si a intrat intr-o cutie de dimensiuni foarte mici, spre uimirea tuturor celor prezenti in sala.

Andra a fost vizibil impresionata si nu a putut privi pana la capat numarul pus in scena de tanara.

Peste 500 de participanti din Republica Moldova si Ucraina s-au strans la preselectiile de la Hotel Codru. Costumati traditional sau cat mai colorat, ca sa fie siguri ca atrag atentia, concurentii s-au prezentat cu numere de acrobatie, echilibristica, balet, teatru de papusi, dar si cu reprezentatii cu specific local sau exotic, cum ar fi dansurile populare, tiganesti, sud americane si orientale.

Simpaticii prezentatori ai emisiunii "Romanii au talent" au fost alaturi de ei si i-au incurajat sa-si invinga emotiile si sa arate de ce sunt in stare.

"De-a lungul editiilor noastre, au venit foarte multi din aceasta zona si am zis sa venim in intampinarea lor, sa venim aici, sa-i luam pe toti, sa ne bucuram cu ei", a spus Pavel Bartos.

"Oamenii sunt foarte primitori si foarte frumosi, sunt foarte deschisi", crede si Smiley.

Concurentii alesi in urma preselectiilor intra in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar si pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro. "Romanii au talent", sezonul IV - in curand la ProTV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni