• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Catalin Mihalache, Stefan Popescu si Raul Gheba s-au calificat in finala "Romanii au talent", iar ProTV a cucerit din nou audientele

Catalin Mihalache, Stefan Popescu si Raul Gheba s-au calificat in finala "Romanii au talent", iar ProTV a cucerit din nou audientele

Catalin Mihalache, Stefan Popescu si Raul Gheba s-au calificat in finala "Romanii au talent", iar ProTV a cucerit din nou audientele

Vineri seara, cea de-a doua semifinala "Romanii au talent" si-a desemnat castigatorii, iar ProTV a fost din nou lider absolut de audienta pe toate segmentele de public.

Conform Kantar Media, in intervalul orar 20:30 – 00:15 in care a fost difuzat super-show-ul, ProTV a obtinut o medie de 17,2 puncte de rating si 41,5% cota de piata pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani,, de aproape patru ori mai mult decat Antena 1, clasata pe locul al doilea, cu 4,3 puncte de rating si 10,3%. In plus, in minutul de aur 22:45, ProTV a avut un varf de audienta de 23,2 puncte de rating si o cota de piata de 52,6%.

La nivelul publicului din mediul urban, ProTV a fost din nou preferat de majoritatea romanilor, segment pe care a inregistrat un rating mediu de 15,6 puncte si 33,5% cota de piata, in timp ce Kanal D, ocupantul celui de-al doilea loc, a obtinut 6,2 puncte de rating si 13,4% share. Antena 1 a trecut pe pozitia a treia, cu 3,5 puncte de rating si 7,5% share.

Si la nivelul intregii tari, “Romanii au talent” a fost urmarit aseara de cei mai multi dintre telespectatori. ProTV a obtinut un rating mediu de 16,7 puncte de rating si 35,8% cota de piata pe acest segment, fiind urmat de Kanal D, cu cifre de aproape trei ori mai mici: 5,4 puncte de rating si 11,6% share. Antena 1 a fost din nou a treia in clasament, cu 3,5 puncte de rating si 7,5% share.

Dansul, muzica, umorul, desenul si povestile s-au contopit aseara intr-un spectacol extraordinar la ProTV, in cea de-a doua semifinala in direct a blockbuster-ului divertismentului romanesc, “Romanii au talent. 

Catalin Mihalache, Stefan Popescu si Raul Gheba sunt cei trei concurenti care le-au aratat telespectatorilor  si juratilor ca merita sa isi continue cursa pentru cei 120 000 de mii de euro si titlul de “cel mai talentat roman” in acest sezon al super-show-ului. Cu cele mai multe voturi primite din partea publicului, Catalin a intrat direct in marea finala, urmat de catre Stefan Popescu, iar duelul pentru al treilea loc in ultima etapa s-a dat intre Raul si trupa Space. Decizia a apartinut juriului, insa povara ultimului cuvant a cazut pe umerii lui Mihai Petre, dupa ce Andi a ales “floarea rara, umorul” a artistului de stand-up comedy, iar Andra,  talentul incontestabil al dansatorilor. "Sunt doua momente complet diferite. Asta ne face noua misiunea imposibila, dar trebuie sa le respectam si sa mergem mai departe. E o decizie grea, insa pentru mine "Romanii au talent" inseamna ca intai de toate are de castigat cel care ne aduce ceva nou, care sclipeste pe scena, dar care aduce si emotie. Si eu cred ca mai departe in finala ar trebui sa mearga Raul Gheba", a hotarat acesta.

Catalin Mihalache, favoritul publicului in semifinala de aseara, a demonstrat ca intr-adevar poate sa deseneze cu orice parte a corpului, iar imaginatia  si abilitatile sale l-au transformat intr-un candidat la ambele titluri puse in joc la “Romanii au talent”. “Eu cred ca poate sa deseneze si in picaj”, i-a spus Andi , “avem de-a face cu un om talentat pana in maduva oaselor”, astfel ca juratii au decis ca el sa se lupte in marea finala si pentru premiul de originalitate in valoare de 10 000 de euro, alaturi de ceilalti patru “originali” din acest sezon.

Tot seara trecuta, primul “vanator de talent” si-a primit recompensa binemeritata: prietenul lui Catalin Mihalache, cel care l-a inscris in competitie, a castigat doua mii de euro pentru ca numarul in care a crezut a intrat in finala “Romanii au talent”.

Stefan Popescu alias Fane Mississippi Delta Blues, soferul de bascula care i-a lasat fara grai pe jurati in etapa preselectiilor, a reusit aseara sa arate din nou tarii intregi ca talentul  va straluci intotdeauna, indiferent  de varsta  sau locul unde a luat nastere. La cincizeci si sase de ani, Stefan a cantat din tot sufletul si a oferit o reprezentatie suta la suta “Romanii au talent”. “Tu esti un personaj, ai o voce buna, dar ce ma uimeste este prezenta ta scenica, mi se pare ca acesta este atu-ul tau”, i-a spus Mihai Petre, iar Andi, vizibil emotionat, a tras concluzia:”In spatele veseliei acestui moment,  eu am vazut destul de multa tristete, ne arata cat de nedreapta e uneori viata cu oameni ca domnul Popescu. Sunt romani ca el, care merita mult mai mult. Si, macar pentru cincisprezece minute, sa aiba ceea ce merita".

“Un veritabil stand-up comedian”, l-a aplaudat Andi Moisescu pe Raul Gheba, primul concurent din istoria “Romanii au talent” care a reusit sa acceada in finala cu un numar de acest gen. “Analistul politic” Mihai Petre, care a fost el insusi tinta glumelor lui Raul in preselectii, i-a subliniat calitatile care l-au propulsat, in cele din urma, in ultima etapa: “Ai un spirit de observatie extraordinar, identifici foarte interesant lucrurile care se intampla in jurul tau, le spui franc”, astfel ca Raul va reveni pe scena “Romanii au talent” sa ofere inca o “mostra” a umorului sau unic.

Tot aseara, telespectatorii au avut ocazia sa o vada pe Andra pe scena “Romanii au talent”: cantareata a interpretat alaturi piesa “Lung ii drumul Gorjului”, intr-un moment de inspiratie populara cu totul deosebit. Ana Munteanu, finalista din sezonul trecut al competitiei, a revenit si ea in fata romanilor cu o noua poveste emotionanta, spusa prin intermediul picturii in nisip.

Desi s-au oprit in semifinala “Romanii au talent”,  si ceilalti concurenti care au intrat aseara in competitie au dat tot ce au avut mai bun, iar spectacolul talentelor a fost unul pe masura. Fanfara Chetris a fratilor Lucan a deschis show-ul pe ritmuri desprinse parca din filmele lui Kusturica, Ivan si Svetlana Rotari cu simpaticii catelusi pomeranieni au facut din nou deliciul publicului, iar dansatorul de break-dance Jean Pierre Obiang a reusit sa faca aseara o suta douazeci de rotatii in cap fara sa se opreasca. Trupa SuperChill a creat “o atmosfera aproape de Las Vegas”, dupa cum a spus Andi, Eduard Dorobantu cu al sau 3D SKY a “zburat” cu avionul sau pe muzica, soare si furtuna, baietii de la Hungry  Tigers si-au dovedit forta si capacitatile fizice uluitoare, iar surorile Timofte au adus din nou dansul indian pe scena “Romanii au talent”. “Nu am cuvinte sa spun cat de mult mi-a placut”, i-a laudat Andra pe dansatorii trupei Space, care au creat o poveste emotionanta cu ajutorul umbrelor si a muzicii.

Catalin Mihalache, Stefan Popescu si Raul Gheba se alatura lui Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita si trupei Workout in lupta finala a super-show-ului, iar saptamana viitoare, inca doisprezece concurenti intra in scena pentru a dovedi ca au stofa de “eroi”, vineri, 25 aprilie, de la 20:30, in cea de-a treia semifinala in direct “Romanii au talent”, numai la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni