• PRO TV
  • Catalin Maruta a fost sarbatorit in direct la “Happy Hour” FOTO!

Catalin Maruta a fost sarbatorit in direct la “Happy Hour” FOTO!

Catalin Maruta a fost sarbatorit in direct la “Happy Hour” FOTO!

Pe 27 ianuarie, de ziua sa de nastere, Catalin Maruta a avut parte de o surpriza la care nu s-ar fi gandit niciodata: o editie speciala “Happy Hour”, al carei desfasurator l-a aflat chiar in direct, pe masura ce invitatii isi faceau aparitia in platou.

Sotia sa Andra a fost prima care a spart gheata si l-a luat prin surprindere intrand in platou si cantandu-i “La multi ani!”, dupa care aproape toate vedetele carora Maruta le-a facut farse de ziua lor si-au facut intrarea. Cei mai multi telespectatori i-au fost si ei alaturi lui Catalin Maruta de ziua sa de nastere, astfel ca peste doua milioane de romani la nivelul intregii tari au urmarit “Happy Hour” in minutul 18.44, atunci cand Pro Tv inregistra pe publicul din mediul urban un varf de audienta de 9,9 puncte de rating si 24,5 % cota de piata.

“Intreaga editie a fost o mare necunoscuta pentru mine”
, marturiseste Catalin Maruta. “Nu am stiut absolut nimic din desfasuratorul emisiunii, insa au fost surprize foarte placute. Stiam eu ca am super colegi, pe care ma pot baza oricand!”, a mai spus el.

Editia speciala ”Happy Hour” dedicata zilei de nastere a prezentatorului a fost lider incontestabil de audienta in intreg intervalul orar 17.45-18.59. Astfel, pe publicul din mediul urban Pro Tv s-a clasat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 7,9 puncte de rating si 21,1 % cota de piata, in timp ce Antena 1 a adunat 6,2 puncte de rating si 16,5 procente din cota de piata. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani Pro Tv a fost lider absolut cu o medie de 6,4 puncte de rating si 23,9 % cota de piata, aproape dublu fata de Antena 1 cu 3,8 puncte de rating si 14,1 % cota de piata.

Catalin Maruta
a primit de ziua sa, din partea sotiei si a echipei ”Happy Hour”, un tort in forma de carucior de bebelus. Vadit surprins de aparitia Andrei, vedeta Pro Tv a marturisit amuzat ca intelege de ce sotia sa nu i-a raspuns la telefon aproape toata dupa-amiaza. Ca un sot grijuliu, Maruta si-a menajat sotia si a rugat-o pe viitoarea mamica sa “coboare” de pe tocurile foarte inalte si sa se instaleze confortabil pe Happylica.

Surprizele nu s-au oprit aici. Pavel Bartos, pe care Maruta l-a pacalit de ziua sa cu un urias ”plocon” menit sa asigure intrarea in concursul “Romanii au talent” a doua domnisoare dornice de afirmare, a venit la “Happy Hour” pentru a arata ce s-a ales de respectivul cadou: o omleta uriasa din 30 de oua si un curcan gatit.

Nu au lipsit de la sarbatoare nici Jean de la Craiova, Niculina Stoican si bradutul impodobit care i-a dat emotii in farsa lui Maruta, Elena Merisoreanu si un carut plin de bibelouri, Mihai Constantinescu si cei doi caini uriasi Terranova, Viorica si Ionita din Clejani, Ionela Prodan sau Mihai Traistariu, imbracat cu un tricou cu mesajul “o respect pe Maria Ciobanu”. Andreea Mantea a fost joi seara sexy-politista la “Happy Hour” pentru a-i reaminti lui Maruta prin ce emotii a trecut atunci cand a crezut ca i se ridica masina cu adevarat. Toate darurile aduse de aceste vedete au amintit de “tepele” pe care si le-au luat, la randul lor, de la prezentatorul “Happy Hour”.

Si pentru ca si stapanul aMarutelor merita sa fie tras pe sfoara de ziua sa, echipa “Happy Hour” l-a atras in cursa, reusind sa-l pacaleasca. De ziua sa, Catalin Maruta a fost chemat la o emisiune Sport.ro, in care a avut parte de o interventie telefonica furtunoasa din partea lui Mitica Dragomir. Vedeta Pro Tv nu a banuit nicio secunda ca nu se afla in direct si ca este victima unei farse puse la cale de colegii sai si a descoperit totul atunci cand moderatorul Mihai Mironica i-a adresat o aMaruta prin care il intreba cat timp ii mai trebuie pentru a se prinde ca este subiectul unei farse.

Bucuria vadita a lui Maruta la vederea atator surprize in direct si a atator oameni dragi nu s-a oprit aici, pentru ca, dupa cum el insusi spune, a continuat sa petreaca joi seara alaturi de familie. In plus, sarbatoritul recunoaste ca si in week-endul acesta va continua petrecerea alaturi de cei cu care nu a reusit inca sa se vada de ziua sa.   
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni