Lorelai Mosnegutu este marea castigatoare Romanii au Talent 2017!

Lorelai Mosnegutu este marea castigatoare Romanii au Talent 2017!

"Romanii au talent" a incheiat sezonul #7epic cu o editie plina de emotii, in care am urmarit momente de canto, dans acrobatic, dans contemporan, beatbox si chinese pool!

Finala LIVE, noi emotii, noi eroi ai talentului! Dupa 11 numere spectaculoase, publicul telespectator a decis cine merita titlul de cel mai talentat roman al anului 2017, dar si cel mai original talent al sezonului #7epic!

Eduard Antal este marele castigator al Premiului de Originalitate! Pentru acest titlu, juratii au ales in fiecare semifinala cate un candidat astfel incat, inainte de marea finala Romanii au Talent, publicul a avut 5 concurenti din care sa aleaga. Timp de o saptamana, telespectatorii si-au votat favoritul si au oferit premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro lui Eduard Antal, in Marea finala Romanii au Talent 2017!

Dupa un sezon incendiar, care s-a remarcat prin reprezentatii minunate, emotii si mult talent, membrii juriului nu a avut decat cuvinte de lauda pentru marele invingator.

Florin Calinescu a tinut sa sublinieze ca talentele din acest sezon au fost incredibile. Andra a adaugat chiar ca participantii din acest an au fost "protagonistii celui mai electrizant show din Romania".

Mihaela Radulescu le-a multumit tuturor pentru sezonul epic, in timp ce Andi Moisescu a incheiat grandios: "Ma bucur ca macar o data pe an le putem oferi romanilor care se plang ca nu au cu cine sa voteze, sa o faca PENTRU. Ma bucur ca talentul ne mai aduna din cand in cand impreuna!"

Pe locul 3, publicul l-a ales pe Fang Shuan, pe locul 2 s-au clasat baietii de la OK World Wide! Cat despre cel mai talentat roman din 2017, tot publicul a ales. Dupa un numar cu adevarat special, care a ridicat sala in picioare, Lorelai Mosnegutu a plecat acasa cu 120.000 de euro si mandria de a fi cucerit o tara intreaga!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni