• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cascadorii rasului cu Smiley si Bartos. Explicatia logica pentru care Smiley nu are nici acum iubita, desi are toate calitatile

Cascadorii rasului cu Smiley si Bartos. Explicatia logica pentru care Smiley nu are nici acum iubita, desi are toate calitatile

Cascadorii rasului cu Smiley si Bartos. Explicatia logica pentru care Smiley nu are nici acum iubita, desi are toate calitatile

Oricat ar incerca cineva sa stea serios in preajma lui Smiley si a lui Pavel Bartos, nu exista nicio sansa ca simpaticii prezentatori sa nu molipseasca pe toata lumea cu buna lor dispozitie.  

Daca Pavel are o familie superba si este casatorit de mai multi ani cu Anca, Smiley a declarat de mai multe ori ca isi doreste sa mai copilareasca. Mai mult, de la despartirea de Laura Cosoi, nicio domnisoara nu l-a mai prins atat de tare in mreje incat juratul de la "Vocea Romaniei" sa prezinte o noua iubita in fata tuturor.

Cu toate acestea, cantaretul nu se plange ca e singurel sau ca nu are nimeni grija de el. Printre prietenii de nadejde se numara inclusiv colegul de la "Vocea Romaniei". Pavel Bartos il ajuta si cand vine vorba de mancarurile de la mama lui Smiley!

"Am o gramada de oameni care lucreaza la mine la firma si au grija. In rest, imi port singur de grija. Mama vine in vizita la mine o data pe luna, ca orice mama, nu imi gateste decat atunci cand vine. Imi place atat de mult mancarea facuta de ea...", a marturisit Smiley pentru cancan.ro.

"Mancarurile facute de mame sunt facute cu drag si atunci in general sunt bune", a adaugat Bartos.

Ca un adevarat prieten, Pavel a raspuns el, in numele lui Smiley la intrebarea din ce in ce mai insistenta de ce cantaretul nu are o iubita nici acum si de ce nu vrea sa se insoare.

"E tanar, e frumos, abia are 26 de ani, pana la 30, ce face? Mai copilareste"
, a ras Bartos, in vreme ce Smiley a spus, serios, ca "Mai dureaza".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni