Caravana sezonului sapte Romanii au talent ajunge duminica aceasta la Brasov!

02 Septembrie 2016, 13:55


	Caravana sezonului sapte Romanii au talent ajunge duminica aceasta la Brasov!

Dupa ce sute de romani au adus spectacolul la preselectiile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent in Constanta, Galati, Bacau si Iasi, caravana celui mai tare show de divertisment va opri duminica, 4 septembrie, la Brasov. 

Locuitorii orasului de sub Tampa, dar si din localitatile apropiate sunt asteptati cu mic cu mare la hotel Kronwell, incepand cu ora 10:00, sa demonstreze ca talentul lor merita sa fie urmarit si aplaudat de o tara intreaga. 

Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt aşteptaţi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in Brasov, Craiova, Timisoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca si Chisinau.

Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti o tara intreaga! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru noul sezon Romanii au talent!
  

 

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO