Caravana sezonului opt Romanii au talent opreste azi la Iasi!

14 August 2017, 11:44


	Caravana sezonului opt Romanii au talent opreste azi la Iasi!

A inceput Marea Unire a talentului si cursa pentru cautarea urmatorului erou national!

Caravana celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, a pornit pentru a opta oara! Toti romanii cu aptitudini deosebite in orice domeniu, dar si cu talente neconventionale sau abilitati surprinzatoare sunt asteptati la preselectiile care vor avea loc in mai multe orase din tara pentru a demonstra ca pot cuceri publicul si pot face spectacol pe cea mai iubita scena din Romania in sezonul opt Romanii au talent.

Marti, 15 august, incepand cu ora 09:00, la hotel Unirea din Iasi, moldovenii sunt asteptati sa-si faca cunoscut talentul si sa arate ca sunt pregatiti pentru marele show. Dupa Iasi, preselectiile vor continua in Cluj-Napoca, Brasov, Bucuresti, Timisoara si Craiova.


Fii original, creativ, renunta la inhibitii si indrazneste sa uimesti o tara intreaga cu talentul tau! Scena si publicul te asteapta! Vino la preselectii, traieste spectacolul vietii tale si transforma-ti visul in realitate!Inscrierile pentru sezonul opt Romanii au talent continua pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din Romania.

o   Iasi, Hotel Unirea - 15 august

o   Cluj-Napoca, Golden Tulip Ana Dome - 20 august

o   Brasov, Hotel Kronwell - 22 august

o   Bucuresti, Hotel Ramada Plaza Bucharest - 27 august

o   Timisoara, Hotel Lido - 1 septembrie

o   Craiova, Hotel Lido - 3 septembrie

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO