Caravana Romanii au talent trece granitele tarii si ajunge in aceasta toamna in Spania!

Caravana Romanii au talent trece granitele tarii si ajunge in aceasta toamna in Spania!

Sezonul opt al celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, sarbatoreste in sezonul opt talentul romanesc de pretutindeni.

Va fi un sezon dedicat in totalitate romanilor, oamenilor inzestrati care reprezinta tara cu mandrie si isi fac cunoscut talentul atat in Romania, cat si peste hotare.

Pentru prima data, caravana Romanii au talent ajunge in Spania! Preselectiile vor avea loc in Piata Espana, Torrejon de Ardoz (ora 10:00 si ora 17:00), pe 7 octombrie.

Inscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar romanii din Spania sunt asteptati in aceasta toamna sa faca Marea Unire a talentului pe scena celui mai iubit show de divertisment, sa cucereasca publicul cu aptitudinile lor si sa demonstreze ca pot fi urmatorii candidati la titlul de erou national.

In cinstea sezonului opt, trecem granitele tarii ca sa unim in talent romanii de pretutindeni! Romanii talentati din toata lumea sunt asteptati sa se inscrie la Romanii au talent, pentru a trai spectacolul vietii lor si pentru a-si transforma visul in realitate!

Vino la preselectii, sa aratam lumii ca romanii au cu ce!

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni