Caravana Romanii au talent opreste JOI la Bacau!

Caravana Romanii au talent opreste JOI la Bacau!

Amatori sau profesionisti, tineri sau persoane trecute de prima tinerete au venit ieri la preselectiile Romanii au talent de la Galati pentru a-si demonstra aptitudinile si ca merita sa ajunga pe scena celui mai tare show de divertisment.

Concurenti din mai multe colturi ale tarii au venit ieri la Galati, iar talentul a fost numitorul lor comun. Au prezentat momente de canto, dans, mentalism, opera comica, arte martiale, culturism, balet, folclor, au primit aplauze si au aratat ca sunt pregatiti sa intre in lupta pentru titlul de erou national si castigarea marelui premiu sau a premiului de originalitate.

Noi talente autentice asteapta sa fie descoperite joi, 25 august, la Bacau, la hotel Dumbrava, incepand cu ora 10:00. Romanii sunt asteptati maine la preselectii, cu mic cu mare, sa demonstreze ca pot fi cei care vor uimi o tara intreaga si vor smulge ropote de aplauze din partea celor care ii vor urmari.

Ai incredere in talentul tau! Urmareste-ti visul si traieste spectacolul vietii tale! Si tu poti ajunge pe cea mai iubita scena din Romania, trebuie doar sa indraznesti sa uimesti o tara intreaga! Ai curajul de a pasi pe scena care schimba destine si vino la preselectiile pentru noul sezon Romanii au talent!

Inscrierile pentru cel de-al saptelea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din tara.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni