Caravana "Romanii au talent" ajunge pe 4 octombrie la Brasov

Caravana "Romanii au talent" ajunge pe 4 octombrie la Brasov

Romanii au talent, cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, porneste duminica, 4 octombrie, in calatoria pentru descoperirea talentului autentic!

Dupa ce sezonul trecut sute de romani au venit la preselectii si au adus spectacolul in cadrul caravanei, duminica, 4 octombrie, incepand cu ora 09:00, acestia sunt invitati la Centrul de evenimente si conferinte Lux Divin din Brasov pentru a-si arata talentul si a demonstra ca pot primi titlul de cel mai talentat roman.

Inscrierile pentru cel de-al saselea sezon Romanii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participantii sunt asteptati sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in tara.

Caravana Romanii au talent va ajunge dupa Brasov in Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Chisinau, Craiova si Iasi.

Cei care au un talent pe care doresc sa il arate in fata intregii tari sunt invitati sa participe la preselectiile Romanii au talent si sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. 

De asemenea, cel care cunoaste un roman talentat, il poate inscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro si astfel poate deveni noul Vanator de talente si castigator al premiului in valoare de 2.000 de euro.

Romanii au talent - Fii eroul nostru!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni